ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук перемогла в Глазго

Спорт 2297
Марина Бех-Романчук здобула чергову перемогу. Цього разу в Глазго
Марина Бех-Романчук здобула чергову перемогу. Цього разу в Глазго. Фото: Dan Vernon

Хмельничанка здобула третю поспіль перемогу на черговому етапі міжнародного турніру.

У британському Глазго відбувся третій етап легкоатлетичних змагань етапу серії World Athletics Indoor Tour. Хмельничанка Марина Бех-Романчук, яка минулого тижня виграла тур в Польщі, встановивши новий особистий рекорд, знову була кращою в секторі стрибків у довжину.

«Цього разу обійшлося без рекорду, - каже тренер спортсменки Вадим Крушинський. – Але Марина в двох спробах продемонструвала результат 6 метрів 90 сантиметрів, який ніхто з суперниць не зміг перевершити. Відзначу, що будь-який її стрибок приніс би перемогу, адже найгірший результат Марини у секторі в Глазго був 6,81 метри».

Найближча переслідувачка Марини Бех-Романчук - Хадді Санья зі Швеції, яка посіла друге місце, подолала довжину на позначці 6 метрів 53 сантиметри.

Для Марини Бех-Романчук це третя поспіль перемога на турнірі серії World Athletics Indoor Tour. «Заключний етап пройде 19 лютого у Франції, - каже Вадим Крушинській. – Марині, щоб виграти турнір у загальному заліку, можна і не перемагати. Але, звісно, вона налаштована виключно на тріумф та покращення своїх результатів».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую