ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук встановила новий рекорд

Спорт 6511
Марина Бех-Романчук встановила новий особистий рекорд - 6,96 метрів, який у цьому сезоні є найкращим результатом у світі в секторі стрибків у довжину
Марина Бех-Романчук встановила новий особистий рекорд - 6,96 метрів, який у цьому сезоні є найкращим результатом у світі в секторі стрибків у довжину. Фото: Jean Pierre Durand

Легкоатлетка перемогла на змаганнях у Польщі.

У польському Торуні відбувся другий етап легкоатлетичних змагань етапу серії World Athletics Indoor Tour. На першому, нагадаємо, хмельничанка Марина Бех-Романчук не лише здобула перемогу в секторі стрибків у довжину, а й встановила свій особистий рекорд у приміщеннях - 6 метрів 92 сантиметри.

Цього разу хмельницька легкоатлетка виступила ще краще. Вона знову стала сильнішою в секторі стрибків у довжину. Та окрім перемоги, Марина Бех-Романчук знову відзначила новим особистим рекордом. Цього разу Марині вдалося стрибнути на 6 метрів 96 сантиметрів. І тепер цей результат є кращим у світі в цьому сезоні.

Ну, а щодо конкуренток хмельничанки, то найближчою переслідувачкою в секторі стрибків у довжину на цьому етапі була нігерійка Есе Бруме, яка посіла друге місце з результатом 6,62 метри.

Отож, Марина Бех-Романчук, після двох етапів серії World Athletics Indoor Tour має не лише стовідсотковий показник (два перших місця), а й особисті рекорди та кращі результати сезону в світі.

Нагадаємо, влітку цього року в в Токіо пройдуть Олімпійські ігри, ліцензію на участь в яких Марина Бех-Романчук вже здобула.

Тріумф Марини Бех-Романчук у Польщі. Фото Pawel Skraba

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую