ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Житичі»: без натяку на сенсацію (ФОТО)

Спорт 3456
Матчі Новатор - Житичі завершилися двома перемогами команди з Житомира
Матчі Новатор - Житичі завершилися двома перемогами команди з Житомира. Фото: автора

Хмельницькі волейболісти провели чергові матчі в Суперлізі.

У найвищому дивізіоні України з волейболу серед чоловіків, хмельницький «Новатор» провів два домашні поєдинки проти ВК «Житичі» з Житомира. І, як в усіх попередніх поєдинках, хмельничани програли матчі «в суху» з рахунками 0:3.

Утім, у першій грі, яка відбулася 21 лютого, «Новатор» мав шанси виграти бодай одну партію. Мова йде про другий та третій сети, в яких була справжня боротьба, а інколи і перевага в рахунку на користь господарів. Але хмельничанам не вдалося переграти гостей. Першу партію програли 13:25, другу – 22:25, а третю 23:25.

"Новатор" та "Житичі" зіграли в Хмельницькому.

«Немає стабільності в ігрових діях. Її як не було до нового року, так вона і не з’явилася в 2020 році. Шанси в команди є, вона додає в ігрових елементах, але… це не дитяча ліга, і навіть не перша, тут Суперліга, де помилок не прощають і другого шансу не дають. І з огляду на вчорашній матч, звісно, друга та третя партії були з варіантами, але поки що команда не готова їх реалізовувати», - так перший матч прокоментував головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук.

А ось другий поєдинок, який команди провели сьогодні, 22 лютого, був, як то кажуть, без шансів для хмельничан. Усі три партії, які провели команди, пройшли за повної переваги житомирян. «Сьогодні Житомир перебудувався, випустив більше основних гравців, відповідальніше поставився до гри і взагалі ніяких варіантів нам не залишив», - сказав Роман Ковальчук.

Новатор Хмельницький - Житичі Житомир
Новатор Хмельницький - Житичі Житомир
Новатор Хмельницький - Житичі Житомир
Новатор Хмельницький - Житичі Житомир

«Житичі» здолали «Новатор» 3:0, а рахунок у партіях свідчить саме про повну перевагу гостей - 10:25, 11:25, 10:25.
Після протистоянь у Хмельницькому Сергій Терейковський, головний тренер житомирського клубу зізнався, що переглянув ряд своїх гравців, які мають мало ігрової практики. «Розумію, завдання в команд на цей тур були різними. Але головне, що все для нас скалося добре», - зазначив наставник «Житичей».

«Новатор» вже зіграв 24 матчі у цьому чемпіонаті. Усі програв з рахунком 0:3. «Я б теж хотів дочекатися чогось позитивного, яке б відображалося в фінальному протоколі. Але наразі склад учасників такий… Я не готовий назвати ще одну команду Суперліги, в складі якої є гравці, які вчаться в 11 класі. Крім хмельницького «Новатора». Я не готовий назвати, в якій команді Суперліги є люди, які до цього зовсім не виходили на майданчик в матчах такого рівня. Я не знімаю з себе відповідальності. Звісно, програє тренер, і винен тільки тренер у невдачах команди. Але в нас поки така ситуація, що ми неспроможні щось показати», - коментує виступи своєї команди Роман Ковальчук.

Новатор Хмельницький - Житичі Житомир
Новатор Хмельницький - Житичі Житомир
Житичі здобули дві перемоги в Хмельницькому

Матчі наступного туру хмельничани знову проведуть у рідних стінах. У гості до хмельничан, які займають останнє місце, приїде «Локомотив» - Збірна Харківської області. Матчі відбудуться 6 та 7 березня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую