ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» у Туреччині зіграв перший матч

Спорт 2095
Віталій Груша не реалізував пенальті у ворота Таразу
Віталій Груша не реалізував пенальті у ворота Таразу. Фото: ФК Агробізнес

Суперником команди з Волочиська став клуб із Казахстану.

Волочиський «Агробізнес», який проводить свою підготовку до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі в Туреччині, зіграв перший контрольний поєдинок. Суперником команди з Хмельниччини став представник вищого дивізіону Казахстану ФК «Тараз».

За домовленістю тренерських штабів, команди зіграли не два тайми по 45 хвилин, а три про 40 хвилин. А тому мали можливість надати багатьом футболістам однакову кількість часу на полі.

З перших хвилин поєдинку головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський виставив такий склад: Воробей, Гагун, Бойчук, Курило, Юхимович, Захарченко (Слотюк 41), Думанюк, Кухарук, Семенюк, Черненко, Козьбан. І перший тайм завершився внічию 0:0.

Із 61 хвилини склад «Агробізнеса», як повідомили у пресслужбі клубу, набув такого вигляду: Воробей (Артим 81), Палюх, Гарсія Кампійо, Слотюк, Дідик, Когут М., Когут І., Груша, Петров (гравець на перегляді 110), Семенець, гравець на перегляді.

Волочиській команді не вдалося за 120 хвилин «розпечатати» ворота суперника. Хоча на 88 хвилині Богдан Семенець заробив пенальті, але Віталій Груша не зміг переграти голкіпера «Таразу». А ось на 93 хвилині поєдинку казахи забили – відзначився австрійський легіонер казахського клубу Нілс Затл. У підсумку матч так і завершився з рахунком 0:1.

Свій наступний поєдинок «Агробізнес» у Туреччині проведе 27 лютого. Спереником буде ФК «Іслоч» з Білорусі.
Нагадаємо, волочиська команда на закордонних зборах запланувала щонайменше шість контрольних поєдинків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую