ye-logo.v1.2

Волочиський «Агробізнес» бере до Туреччини голкіпера «Карпат»

Спорт 2106
Агробізнес у Туреччині планує зіграти щонайменше шість матчів
Агробізнес у Туреччині планує зіграти щонайменше шість матчів. Фото: з архіву

На закордонних зборах команда Чижевського проведе ряд спарингів.

Вже 20 лютого «Агробізнес» з Волочиська вирушить до Туреччини, де проведе заключний збір у рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України в першій лізі. А перед вильотом на збори ряди волочиської команди поповнив новий футболіст.

Голкіпер Андрій Артим, який був на перегляді в «Агробізнесі» в матчі проти чемпіона Львівщини ФК «Юність», до кінця сезону виступатиме за клуб із Хмельниччини. В Андрія, якому 21 лютого виповниться 20 років, контракт із львівськими «Карпатами», а тому за «Агробізнес» він виступатиме на правах оренди.

У Туреччині волочиський «Агробізнес» запланував шість контрольних матчів. Перший з яких 24 лютого проти ФК «Тараз», який виступає в Прем'єр-лізі Казахстану. 27 лютого суперником команди Олександра Чижевського стане білоруський ФК «Іслочь», а 3 березня учасник нинішнього розіграшу Ліги Європи - ФК «Валмієра» з Латвії. До речі, із латвійцями «Агробізнес» грав минулого року на зборах у Туреччині. Тоді матч завершився внічию 1:1.

За графіком підготовки, 7 березня «Агробізнес» також проведе спаринг. Ось тільки з суперником ще не визначилися. А ось 10 березня волочиська команда зіграє з японцями – ФК «Чанчунь Ятай». Заключний контрольний матч у Туреччині представник Хмельниччини проведе 14 березня, проти норвезького «Флеккерою».

Нагадаємо, «Агробізнес» у першій лізі чемпіонату України після 19 осінніх матчів посідає 6 місце. Свій наступний поєдинок у першості команда проведе 22 березня у Львові проти «Руху», який очолює першу лігу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую