ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» здобув путівку до півфіналу аматорської першості

Спорт 1758
Епіцентр здолав ФК Вовчанськ та вийшов до півфіналу аматорської першості України з футболу
Епіцентр здолав ФК Вовчанськ та вийшов до півфіналу аматорської першості України з футболу. Фото: facebook.com/fcdunaivtsiepicent

Дунаєвчани в Харкові здолали ФК «Вовчанськ».

Сьогодні, 9 серпня, дунаєвецький «Епіцентр» у Харкові провів свій матч 1/4 фіналу фіналу чемпіонату України з футболу серед аматорів. Суперником команди з Хмельниччини став ФК «Вовчанськ».

Долю путівки до півфіналу розігрували за підсумками саме цього одного матчу. А тому не дивно, що поєдинок у Харкові видався доволі безкомпромісним.

Першими рахунок у грі відкрили гості, коли на хвилині 15-ій відзначився бразильський легіонер «Епіцентру» Барбоса да Сілва. Утім, господарі поля наприкінці першого тайму змогли «розпечатати» ворота Сергія Чорнобая. А тому на перерву команди пішли за рахунку 1:1.

А вже на початку другого тайму дунаєвчани знову повели в рахунку. Гол-красень зі штрафного забив Тарас Пліс. На цьому «Епіцентр» не зупинився. В одному з епізодів дунаєвчани, заробивши штрафний, швидко його розіграли і Сергій Раца збільшив перевагу своєї команди.

ФК «Вовчанськ» намагався врятувати матч. Але захисники «Епіцентру» блокували удари суперника. І вже у компенсований арбітром час гостям вдалося провести контратаку, яка завершилася голом Олександра Черченка.
Отож, «Епіцентр» виграв 4:1 і здобув путівку до півфіналу змагань. Вже завтра, 10 серпня, Асоціація аматорського футболу України проведе жеребкування стадії 1/2 фіналу. Тоді і стане відомий суперник дунаєвчан та місце проведення півфінального поєдинку, який команди мають зіграти 13 серпня.

Читайте також: «Поділля» - «Полісся»: спаринг із багатьма новими гравцями (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую