ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: у восьми матчах забили п'ять десятків голів

Спорт 1676
4 тур чемпіонату Хмельницької області видався доволі результативним
4 тур чемпіонату Хмельницької області видався доволі результативним. Фото: з архіву

Четвертий тур першого етапу видався доволі гольовим.

У чемпіонаті Хмельницької області пройшли матчі четвертого туру першого етапу, в якому відбулися вісім поєдинків. І в них команди забили 46 голів, що, в середньому, становить 5,75 голів за матч. Звісно, не в усіх поєдинках команди були такими результативними. Але ж були матчі, в яких забивали по 8, а то й 9 м’ячів.

Найрезультативнішим матчем туру став поєдинок у групі 1, який відбувся в Теофіполі. Місцева «Іскра» приймала «Перлину Поділля» та програла з рахунком 0:9. В іншому матчі групи ФК «Антоніни» здолали старокостянтинівський «Цукровик» з рахунком 5:1. Отож, групу очолюють саме «Перлина Поділля» та «Антоніни». У білогірської команди у трьох матчах 9 очок, у команди з Красилівщини – 6 балів. Стільки ж в «Цукровика», але ця команда провела вже всі свої 4 матчі.

У заключному турі першого кола першого етапу, матчі якого заплановані на 15-16 серпня, «Перлина Поділля» вдома прийматиме «Антоніни». А «Іскра» зіграє в Шепетівці з «Лісівником».

У групі 2 також не обійшлося без «хокейних» результатів. Зокрема, матч ФК «Меджибіж» із летичівською «Нивою» завершився з рахунком 0:8. Виїзною перемогою відзначилася й «Еліта» з Пасічної, яка в Красилові здолала «Случ» 3:1. А в Старій Синяві «ОТГ» переграла деражнянський «Олімп» 4:1. Отож, «ОТГ» йде без втрат – 9 очок у 3 матчах, але «в спину дихає» «Еліта», в якої на один бал менше, але команда зіграла 4 матчі.

У 5 турі «Нива» прийматиме «Случ», «Меджибіж» - «Олімп». А центральним поєдинком туру стане гра в Пасічній, де місцева команда зіграє з «ОТГ».

У групі 3 – двовладдя. У матчі лідерів – соколівського «Сокола» та «ЛМД-Патріоти» була зафіксована нічия 2:2 і ці команди з 8 балами продовжують очолювати турнірну таблицю свої групи. Натомість цим скористалися переслідувачі – новоушицький «Агробізнес» та ярмолинецька «Евеліна», які в 4 турі здолали городоцьку «Вікторію» та дунаєвецький «Колос-ОТГ» відповідно. Виграли з однаковим рахунком 3:2.

15-16 серпня «Вікторія» в Городку зіграє з «Соколом», а «ЛМП-Патріоти» прийматимуть «Колос-ОТГ». В Ярмолинцях зійдуться «Евеліна» та «Агробізнес».

Читайте також: «Епіцентр» здобув путівку до півфіналу аматорської першості

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую