ye-logo.v1.2

Футбол. Де дивитися матчі «Агробізнеса» та «Епіцентра»

Спорт 2007
Волочиський Агробізнес у Хмельницькому прийматиме столичну Оболонь-Бровар
Волочиський Агробізнес у Хмельницькому прийматиме столичну Оболонь-Бровар. Фото: з архіву

Сьогодні шанувальники команд з Хмельниччини матимуть змогу дивитися дві трансляції футбольних поєдинків.

Сьогодні, 13 серпня, відбудуться два футбольних поєдинки у різних чемпіонат України за участі команд з Хмельниччини. У Дунаївцях «Епіцентр» проведе матч 1/2 фіналу аматорської першості, а в Хмельницькому «Агробізнес» зіграє

заключний поєдинок у першій лізі. Обидві гри пройдуть без глядачів. Утім, шанувальники футболу зможуть наживо переглянути ці поєдинки.

Матч «Агробізнес» - «Оболонь-Бровар», який розпочнеться о 17.30 на хмельницькому СК «Поділля» стане вирішальним для волочиської команди в боротьбі на нагороди чемпіонату України в першій лізі. «Агробізнес» поки що третій, і, щоб зберегти шанси на медалі першості, команді Олександра Чижевського необхідно перемагати київську «Оболонь». Щоправда, перемога – ще не гарантія нагород, адже багато чого результатів у інших поєдинках.

Трансляція матчу «Агробізнес» - «Оболонь-Бровар» 13 серпня о 17.30:

 Матч у Дунаївцях також буде доволі принциповим. Як для господарів, так і гостей – «ЛНЗ-Лебедин» із Черкащини. Ще б пак – переможець матчу виходить до фіналу аматорської першості та отримає шанс стати чемпіоном України. Фінал, між іншим, пройде в столиці 16 серпня. Та чи буде там грати «Епіцентр» чи «ЛНЗ-Лебедин», в складі якого багато професійних в минулому футболістів, стане відомо вже сьогодні.

Трансляція матчу «Епіцентр» - «ЛНЗ-Лебедин» 13 серпня о 17.00:

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую