ye-logo.v1.2

Футбол. Дунаївці приймуть півфінал аматорської першості – що відомо про суперника «Епіцентру»

Спорт 1817
Експівзахисник Поділля Сергій Зуєвич у складі ЛНЗ-Лебедин спробує переграти Епіцентр в боротьбі за путівку до фіналу аматорської першості України
Експівзахисник Поділля Сергій Зуєвич у складі ЛНЗ-Лебедин спробує переграти Епіцентр в боротьбі за путівку до фіналу аматорської першості України. Фото: з архіву

Команді Ігоря Бадло протистоятиме клуб із Черкащини «ЛНЗ-Лебедин».

13 серпня у Дунаївцях місцевий ФК «Епіцентр» зіграє свій півфінальний поєдинок чемпіонату України з футболу серед аматорів. Суперником команди, яку очолює Ігор Бадло, стане «ЛНЗ-Лебедин» з Черкаської області.

Якщо дунаєвчани в 1/4 фіналу впевнено перемогли на виїзді ФК «Вовчанськ» з рахунком 4:1, то ось черкащанам вдалося вийти до півфіналу завдяки єдиному голу в ворота «Таврії» з Новотроїцького. Утім, це аж ніяк не означає, що «Епіцентр» буде фаворитом у боротьбі за путівку до фіналу. Адже «ЛНЗ-Лебедин» доволі міцний «горішок», в складі якого є чимало професійних у минулому футболістів.

Суперник «Епіцентру» на шляху до фінальної частини чемпіонату України серед аматорів виступав у групі 2, де в 22 матчах здобув 17 перемог, 4 нічиї та один матч програв, посівши друге місце. Дунаєвчани, нагадаємо, в групі 1 у 18 матчах здобули 12 звитяг та 3 нічиї, а ще в 3 поєдинках поступилися.

Мабуть, найдосвідченішим гравцем «ЛНЗ-Лебедин» можна назвати 37-річного нападника Олександра Ковпака. Ще в сезоні 2008-2009 років він, виступаючи за сімферопольску «Таврію», з 17 голами став найкращим бомбардиром чемпіонату України в найвищому дивізіоні країни. А в 2010 році став володарем Кубку України. У 2013 році тричі грав у складі збірної України в товариських матчах.

За черкащан виступає і досвідчений півзахисник Антон Постулатенко, який свого часу пограв і в харківському «Металісті», і в «Закарпатті», і в алчевській «Сталі», і в донецьких «Металурзі» та «Олімпіку».

Досвід виступів за професійні футбольні клуби мають і Тимофій Листопад, і Руслан Качур, і Мар’ян Литовчак, і Ярослав Поплавка, І Роман Мачуленко, і Олександр Сафонов та інші. Грає за «ЛНЗ-Лебедин» і півзахисник Антон Котляр, який ще в 2018 році виступав за рівненський «Верес» в Українській Прем’єр-лізі. А в сезоні 2019-2020 років грав у першій лізі за «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. За клуб із Черкащини виступає і Сергій Зуєвич, який восени минулого року грав за хмельницьке «Поділля».

Отож, чи зможе «Епіцентр» здолати досвідчених футболістів з Черкаської області, вирішитсья 13 серпня в Дунаївцях. Відзначимо, що переможець цього протистояння вийде до фіналу змагань, який відбудеться 16 серпня в Києві на полі НТК ім. В. Баннікова. А хто суперником у фіналі, визначать в іншому матчі, який 13 серпня пройде в Миколаївки Сумської області, де місцева «Вікторія» прийматиме «ОДЕК» з Рівненщини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую