ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти – віце-чемпіони України з регбі-7

Спорт 2286
Вже 23 серпня в Хмельницькому пройде Кубок України з регбі-7
Вже 23 серпня в Хмельницькому пройде Кубок України з регбі-7. Фото: з архіву

У Києві визначили призерів цьогорічного чемпіонату. Попереду – Кубок України.

У столиці завершився чемпіонат України з регбі-7 серед команд Суперліги. І хмельницький РК «Еволюшн Севенс» став срібним призером першості.

Цього року медалі чемпіонату, через ситуацію з коронавірусом, розіграли не за підсумками трьох турів, як раніше, а під час одноденного турніру. Хмельничани, на шляху до фіналу, здодали харківський «Легіон XIII» 19:10, київський «Ребелз» 28:7 та одеський «Кредо 1963» 26:0.

У вирішальному матчі, вже традиційно, «Еволюшн Севенс» протистояв багаторазовий чемпіон України харківський «Олімп». Ще після першого тайму в матчі була інтрига, адже рахунок був 12:7 на користь харків’ян. Та в другій семихвилинці хмельничанам не вдалося занести бодай однієї результативної спроби, натомість атаки «Олімпу» пройшли. У підсумку 24:7 на користь діючого чемпіона. Хмельничани – срібні призери. До речі, кращим захсиником чемпіонату визнали хмельничанина Вадима Сівака.

Вже 23 серпня ці команди зустрінуться в Хмельницькому, де пройде Кубок України з регбі-7, участь в якому можуть взяти 17 команд. Дві з яких хмельницькі – «Еволюшн Севенс» та «Поділля».

Минулого року в фіналі зустрілися «Олімп» та «Еволюшн Севенс». Матч завершився перемогою харків’ян з рахунком 34:5.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую