ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу. Стартує друге коло змагань

Спорт 1826
Перлина Поділля пропустить 6 тур через непарну кількість команд у групі 1
Перлина Поділля пропустить 6 тур через непарну кількість команд у групі 1. Фото: з архіву

Цього вікенду пройдуть шість поєдинків.

Після нетривалої паузи, яка пов’язана із завершенням першого кола та фіналом Кубка області, у чемпіонаті Хмельницької області з футболу розпочинається друге коло першого етапу змагань. 29-30 серпня пройдуть матчі 6 туру змагань. Утім, тур буде неповним.

Більша частина поєдинків (чотири) відбудуться 29 серпня в суботу. Так, у групі 1 ФК «Антоніни» прийматимуть теофіпольську «Іскру». А ось гру «Цукровика» зі Старокостянтинова проти «Лісівника» з Шепетівки, як повідомили в Хмельницькій обласній асоціації футболу, перенесли. На який день – поки невідомо.

А в групі 2 відбудуться усі три матчі. Всі в один день – 29 серпня. Так, «Случ» у Красилові зіграє з деражнянським «Олімпом», а летичівська «Нива» вдома - з «Елітою» з Пасічної. Ще в одному матчі зійдуться «Меджибіж» та «ОТГ» зі Старої Синяви.

30 серпня пройдуть матчі й в групі 3. Зокрема, деражнянські «ЛМД-Патріоти» зіграють із новушицьким «Агробізнесом». А в Ярмолинцях «Евеліна» прийматиме «Вікторію» з Городка. Матч «Колоса-ОТГ» з Дунаївців проти «Сокола» з Соколівки перенесено на невизначений поки що день.

Нагадаємо, по дві кращих команди в кожній групі, за підсумками двох кіл змагань на першому етапі, вийдуть до фінальної частини чемпіонату, в якій розіграють нагороди.

Читайте також: Як «Епіцентр» та «Перлина Поділля» за Кубок області змагалися

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую