ye-logo.v1.2

Вже офіційно. Матч ФК «Агробізнес» перенесли

Спорт 2145
Старт Агробізнеса в новому сезоні переноситься
Старт Агробізнеса в новому сезоні переноситься. Фото: з архіву

Причина – захворюваність футболістів на COVID-19.

«Одразу три матчі стартового туру Першої ліги перенесені на пізніший термін. Саме таке рішення ухвалила Адміністрація ПФЛ, зважаючи на офіційні листи від ФК «Верес», «Прикарпаття» та «Агробізнес». У цих клубах зафіксовано захворюванням на COVID-19 футболістів та персоналу», - повідомила пресслужба Професіональної ліги України.

Раніше сайт «Є» повідомляв, що волочиський «Агробізнес» 5 вересня мав розпочинати новий сезону першій лізі матчем проти житомирського «Полісся». Утім, в клубі були виявлені випадки інфікування коронавірусом. А відтак була ймовірність, що матч перенесуть. Що, власне, і відбулося.

Якщо ситуація в «Агробізнесі» зміниться на краще – інфіковані одужають, а нових випадків не буде, то свій перший матч у новому сезоні команда проведе 11 вересня у Волочиську проти херсонського «Кристалу».

А ось інші представники Хмельниччини у ПФЛ, які виступають у другій лізі, новий сезон розпочнуть матчами 6 вересня. Хмельницьке «Поділля» у Львові зіграє з «Карпатами», а «Епіцентр» у Дунаївцях прийматиме ФК «Калуш».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую