ye-logo.v1.2

Матч ФК «Агробізнес» - «Полісся», ймовірно, перенесуть

Спорт 2424
Матч Агробізнеса проти Полісся можуть перенести
Матч Агробізнеса проти Полісся можуть перенести. Фото: ілюстративне з архіву

Волочиський клуб може стартувати в першій ліз пізніше, ніж планувалося.

5 вересня розпочинається новий чемпіонат України з футболу серед команд першої ліги. Волочиський «Агробізнес» повинен у першому турі вдома прийматиме житомирське «Полісся». Утім, ймовірно, цей поєдинок перенесуть на пізніший термін.

Ще минулого тижня з’явилася інформація про те, що в 5 футболістів та одного працівника клубу підтвердили коронавірусну інфекцію COVID-19. Деякі медіа навіть писали, що двоє футболістів опинилися в лікарні. Але журналісту сайту «Є» в ФК «Агробізнес» цю інформацію спростували.

Утім, в клубі чекали на результати повторного діагностування. І, як стало відомо сайту «Є», у трьох з шести раніше виявлених випадків, COVID-19 не підтвердився. Водночас, виявили три нових випадки. А відтак у команді залишаються шестеро інфікованих. За нашими даними, «Агробізнес» вже повідомив про це ПФЛ, а тому матч проти «Полісся» можуть перенести.

Можливо, що тоді волочиська команда розпочне чемпіонат домашнім матчем 2 туру 11 вересня проти «Кристала» з Херсона.

До речі, івано-франківське «Прикарпаття», яке 29 серпня в Хмельницькому поступилося «Поділлю» в матчі Кубка України, також звернулося до ПФЛ про перенесення першого матчу чемпіонату. Причина – в команді п’ятеро гравців хворіють на COVID-19. Через таку ж проблему перенесений і матч «Авангарда» проти «Чорноморця».

Читайте також: Розклад матчів «Агробізнеса» в першій лізі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую