ye-logo.v1.2

Футбол. «Карпати» - «Поділля»: коли все вирішили в першому таймі (ВІДЕО)

Спорт 3685
Кирило Костенко став автором першого голу Поділля в новому чемпіонаті України з футболу в другій лізі
Кирило Костенко став автором першого голу Поділля в новому чемпіонаті України з футболу в другій лізі. Фото: з архіву

Хмельницька команда вдало розпочала чемпіонат у другій лізі.

Сьогодні, 6 вересня, одразу два представники Хмельниччини мали зіграти свої стартові поєдинки першості України з футболу в другій лізі групі «А». Дунаєвецький «Епіцентр» вдома мав приймати ФК «Калуш». Але гості надіслали листа, що не зможуть приїхати на матч, а тому долю цього поєдинку має розглянути контрольно-дисциплінарний комітет. А ось хмельницьке «Поділля» грало на виїзді в Львові.

Суперником хмельничан були «Карпати», які тиждень тому в Кубку України в Дунаївцях програли з рахунком 4:0. Утім, за тиждень склад львів’ян дещо змінився – «Карпати» дозаявили ряд гравців, які минулу першість грали за молодіжну команду «левів» та навіть виступали в Українській Прем’єр-лізі. Утім, «Поділля» все одно виявилося сильнішим.

Вже на хвилині 15-ій хмельничани мали відкривати рахунок після серії ударів по воротах Сасса, але «Карпати» декілька разів рятувала поперечина. Утім, на 18 хвилині господарів вже ніщо і ніхто не врятував від голу. Віталій Каверін поборовся за м’яч на правому фланзі, відібрав його у захисника та увірвався у штрафний майданчик, де віддав точний пас на Кирила Костенка. Півзахисник «Поділля» в один дотик пробив і м’яч від стійки влучив у ворота «Карпат» - 0:1.

Ще через п’ять хвилин «Поділля» заробило пенальті – м’яч влучив у руку гравцю львівського клубу. Реалізував одинадцятиметровий Олександр Жданов.

А на 31 хвилині Владислав Прильопа після подачу зі штрафного Каверіним, головою перевів м’яч у сітку воріт суперника – 0:3.

Після перерви «Поділля» продовжило володіти ініціативою та створювати небезпечні моменти біля воріт «Карпат». Ось тільки забити більше не судилися. Отож, хмельничани здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0.

Матч 2 туру заплановані на 12 вересня. «Поділля» вдома прийматиме луцьку «Волинь-2». А ось «Епіцентр» зіграє на виїзді проти ФК «Чернігів».

Читайте також: «Поділля» та «Епіцентр» отримали календар матчів другої ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую