ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка дебютує в Суперлізі

Спорт 3387
Волейбольні матчі в Городку прийматим СК Епіцентр
Волейбольні матчі в Городку прийматим СК Епіцентр. Фото: facebook.com/barkomkazhany

Сьогодні стартує новий чемпіонат у найвищому дивізіоні України з волейболу серед чоловіків.

 9-10 жовтня розпочинається черговий чемпіонат України з волейболу серед чоловіків у Суперлізі. Цього сезону в найвищому дивізіоні дебютує ВК «Епіцентр-Подоляни». І свої перші матчі команда з Хмельниччини проведе в Городку.

Сьогодні, 9 жовтня, суперником городоцької команди стане чемпіон України – львівський «Барком-Кажани». «Поєдинок, що відкриватиме ігрову програму в Городку, однозначно стане центральним не лише в усьому турі, але й, ймовірно, в усьому першому колі чемпіонату. Адже між собою зійдуться колективи, одному з яких до гучних перемог на внутрішній арені вже не звикати, а інший прагне їх, заявляючи про це з максимальною відповідальністю», - саме так анонсують цей матч у пресслужбі Федерації волейболу України.

«Барком-Кажани» у міжсезоння вразили двічі. Перший раз – розпрощавшись одразу із сімома провідними виконавцями зразка минулого чемпіонату, а другий – коли запросили стількох же новачків, серед яких окремо слід виділити двох центральних блокуючих збірної України – Юрія Семенюка та Максима Дрозда, і двох легіонерів – албанського діагонального Антона Квафарену та кубинського зв’язуючого Мануеля Тгондіке. І тепер, за словами того ж Юрія Семенюка, «кажани» зібрали найсильніший склад за всю його історію, - йдеться в анонсі від ФВУ. - «Епіцентр-Подоляни» також вразили двічі. Перший раз – заплативши, згідно Регламенту, спеціальний внесок за пряму путівку до Суперліги, а другий – придбавши цілу когорту майстровитих виконавців на чолі з чотирма кандидатами до національної збірної – зв’язуючим Владиславом Діденком, ліберо Денисом Фоміним та діагональними Юрієм Томиним із Володимиром Сидоренком. Отже, перше очне протистояння «монстрів» - це однозначно буде щось».

Матч «Епіцентр-Подоляни» - «Барком-Кажани» розпочнеться 9 жовтня о 16.00. Його в прямому ефірі покаже телеканал «Перший Подільський».

Ще один поєдинок городоччани проведуть завтра, 10 жовтня, о 14.00. Суперником «Епіцентру-Подолян» стане «Покуття-Прибилів» з Івано-Франківської області.

Читайте також: «Новатор» розпочав змагання в новому чемпіонаті

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую