ye-logo.v1.2

Регбі-15. «Поділля» - призер чемпіонату України

Спорт 1928
Хмельничани виграли бронзові медалі чемпіонату України з регбі-15 в Суперлізі
Хмельничани виграли бронзові медалі чемпіонату України з регбі-15 в Суперлізі. Фото: rugby.od.ua

Вирішальний матч провели в Одесі.

Завершився чемпіонат України з регбі-15 серед команд Суперліги. Хмельницький РК «Поділля» свій матч за бронзові медалі проводив в Одесі, де зустрівся з місцевим «Політехніком».

Матч видався цікавим та напруженим. Обидві команди вибрали тактику заробляти очки зі штрафних. Так, першими рахунок у матчі відкрили регбісти «політехніка», коли Денис Примушенецький вдало виконав штрафний, заробвиши для своєї команди три очки. Утім, хмельничани відповіли двома влучними штрафними Вадима Сівака, і рахунок став 3:6. А згодом першу спробу в матчі заніс Андрій Шокура – 3:11. На перерву ж команди пішли за рахунку 10:13.

У другому таймі «Поділлю» вдалося збільшити свою перевагу, завдякі спробі Мирослава Шуляка та реалізація Вадима Сівака. Та під завісу матчу одесити скоротили відставання 17:20. Вже у доданий арбітром час Сівак заніс ще одну спробу, встановивши остаточний рахунок 17:25.

Вигравши в «Політехніка» хмельницьке «Поділля» стало бронзовим призером першості.

Між іншим, в Одесі розіграли й комплект нагород у чемпіонаті України з регбі-7 серед команд вищої ліги. «Поділля» також здобуло бронзу. Нагадаємо, інша хмельницька команда – «Еволюшн Севенс» у Суперлізі в цьому сезоні в регбі-7 стала срібним призером.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую