ye-logo.v1.2

Футбол. Костишин прокоментував матч «Поділля» із «Чайкою»

Спорт 2594
Кирило Костенко міг забивати Чайці, але не влучив у ворота з декількох метрів
Кирило Костенко міг забивати Чайці, але не влучив у ворота з декількох метрів. Фото: з архіву

Хмельничани не змогли переграти суперника.

Хмельницьке «Поділля», 24 жовтня, провело свій матч 8 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» в Макарові Київської області. Суперником хмельничан стала «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки.

У грі проти «Чайки» головний тренер «Поділля» Віталій Костишин не зміг задіяти одразу чотирьох футболістів з основного складу. Андрій Ліповуз та Дмитро Задерецький пропускали черех дискваліфікацію, а Олександр Жданов та Владислав Прильопа не поїхали на матч, бо захворіли. «Звісно, нам не вистачало цих футболістів, - у коментарі журналісту сайту «Є» після гри сказав Віталій Костишин. – Отож шанс зіграти з перших хвилин отримали Клименко та Костенко». 

Хмельничани наче володіли ініціативою в першому таймі, але забити не змогли. Найкращий момент відзначитися був у Кирила Костенка на 41 хвилині, але півзахисник «Поділля» пробив вище воріт з декількох метрів.

«Ми не реалізували свої моменти в першому таймі й суперник в другій половині грі віддчув впевненість у своїй грі, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – «Чайці» вдалося створити нам проблеми, команда почала пресингувати активніше, а наші хлопці виявилися не готовими до такого. Утім, у нас було чимало кутових, після яких потрібно було бити по воротам, а ми, чомусь, не пробивали. Як тоді забити? У підсумку їдемо додому з нічиєї».

Отож, «Поділля» та «Чайка» зіграли з рахунком 0:0. І тепер в хмельничан 16 очок. А наступний тур команд пропустить, тому наступна гра для хмельничан відбудеться аж 7 листопада у Чернігові. «Пауза велика, - продовжує Віталій Володимирович. – Тому шукаємо команду, з якою могли б до гри з ФК «Чернігів» зіграти спаринг. Бо найкраща підготовка – це справжні матчі».

Читайте також: «Оболонь-2» - «Епіцентр»: дубль бразильця та лідируюча позиція

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую