ye-logo.v1.2

Футбол. «Оболонь-2» - «Епіцентр»: дубль бразильця та лідируюча позиція

Спорт 1752
Барбоса да Сілва забив свої перші голи в чемпіонаті України в другій лізі
Барбоса да Сілва забив свої перші голи в чемпіонаті України в другій лізі. Фото: фото ілюстратвине Віктора Зарванського

Дунаєвчани зіграли черговий матч у чемпіонаті України.

Сьогодні, 23 жовтня, стартував 8 туру у другій лізі групі «А» першості країни з футболу. «Епіцентр» із Дунаївців грав у Бучі Київської області проти «Оболоні-2».

Цей матч мав відбутися в Дунаївцях, але через те, що місто перебуває в «червоній зоні», його перенесли на Київщину. Та «Епіцентру» це не завадило здобути 5 перемогу в чемпіонаті.

Вже на 14 хвилині матчу Віталій Кузів, увійшовши в штрафний майданчик господарів, був зупинений не за правилами. Вердикт арбітра – пенальті. Його реалізував Руслан Івашко і рахунок став 0:1. «Епіцентр» на досягнутому не зупинився. Щоправда, збільшити свою перевагу в першому таймі не зміг.

А ось у другій половині матчу дунаєвчани забили двічі. На 57 хвилині голкіпер «Оболоні-2» у боротьбі за верховий м’яч із Барбосою да Сілвою, не зміг втримати м’яч і бразилець в падінні через себе відкрив «смугастого» в сітку воріт – 0:2. Це гол для Барбоси став дебютним у другій лізі. А вже через 11 хвилин бразилець оформив «дубль». Роман Кузів прострілив у штрафний майданчик, а Барбоса зіграв на випередження та в один дотик влучно пробив.

«Епіцентр» виграв матч з рахунком 3:0 та перемістився на перше місце в турнірній таблиці, маючи в активі 17 очок. Та вже завтра, 24 жовтня, ситуація може змінитися. Адже свої матчі проведуть ФК «Ужгород» та хмельницьке «Поділля», в яких перед 8 туром по 15 очок. Закарпатці вдома прийматимуть ФК «Чернігів». А хмельничани на Київщині зіграють із «Чайкою» з Петропавлівської Борщагівки.

Читайте також: «Оболонь» - «Агробізнес»: помилка, яка стала вирішальною

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую