ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» не зміг здолати «Верес»

Спорт 1156
Волочиський Агробізнес програв другий поспіль матч
Волочиський Агробізнес програв другий поспіль матч . Фото: з архіву

Команда з Волочиська провели свій 8 матч у чемпіонаті.

Волочиський «Агробізнес» у 9 турі чемпіонаті України з футболу в першій лізі грав 26 жовтня в Млинові Рівненської області проти «Вереса». Рівняни, які до цього програли лише в одному матчі, не поступилися й команді з Хмельниччини.

Першими відкривати рахунок у грі могли футболісти «Агробізнеса», коли на 14 хвилині пробивав Арсен Слотюк. Але «Верес» врятувала поперечина воріт. А далі… Господарям вдалося на 22 та 33 хвилинах використати помилки гостей в обороні та двічі відзначитися в воротах Олега Мозіля. Дубль на рахунку Михайла Шестакова. «Знали, що суперник добре виконує стандартні положення. Так і сталося. Двічі пропустили після «стандартів». Не знаю вже, що казати команді. Контроль м’яча дивідендів нам не приносить. Ми хочемо грати у футбол, а не бити аби-куди. Але не можемо забити», - після гри сказав головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський.

У другому таймі волочиська команда володіла ініціативою, але втілити її в забиті голи не змогла. А відтак «Верес» переміг з рахунком 2:0. Тепер команда з Волочиська перебуває на 8 місці, маючи в активі 10 очок.

У наступному турі «Агробізнес» 31 жовтня мав провести домашній матч проти івано-франківського «Прикарпаття». Однак, враховуючи те, що Волочиськ перебуває в «червоній зоні», свій домашній матч «Агробізнес», попередньо, проведе в Винниках Львівської області.

Читайте також: Костишин прокоментував матч «Поділля» із «Чайкою»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую