ye-logo.v1.2

Георгій Зантарая – кращий спортсмен країни

Спорт 2633
Фото: читач

Поки Зантарая отримував вітання, дунаївчанка Ірина Кіндзерська намагалася якнайкраще виступити у Москві, де відбувся міжнародний турнір з дзюдо серії «Великого шолому».

Дві нагороди найвищого ґатунку, які хмельничанин Георгій Зантарая здобув на чемпіонаті Європи з дзюдо в Стамбулі, не лише прикрасили колекцію медалей дзюдоїста, а й принесли йому звання найкращого спортсмена України в квітні за версією Національного олімпійського комітету. Таке почесне звання Георгій отримав вже вдруге. Вперше він став кращим у серпні 2009 року, після тріумфу на чемпіонаті світу. За підсумками того ж 2009 року він переміг в номінації «Сенсація року» Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року».

Поки Зантарая отримував вітання, дунаївчанка Ірина Кіндзерська намагалася якнайкраще виступити у Москві, де відбувся міжнародний турнір з дзюдо серії «Великого шолому». Срібна призерка юніорського чемпіонату світу 2009 року впевнено дійшла до чвертьфіналу, де на неї очікувала японка Мегуме Тачимото, яка очолює світовий рейтинг дзюдоїсток у ваговій категорії понад 78 кілограмів. На жаль, Ірина не змогла перемогти титуловану японку й в підсумковому протоколі посіла 5 місце.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую