ye-logo.v1.2

Курсант академії держприкордонслужби здобув «золото» з боротьби самбо

Спорт 2164
Станіслав Сергійчук приніс українській команді золоту медаль у ваговій категорії до 90 кілограм
Станіслав Сергійчук приніс українській команді золоту медаль у ваговій категорії до 90 кілограм. Фото: facebook.com/nadpsu

Перемогу він виборов на спортивному чемпіонаті в Сербії.

У місті Новий Сад, що у Сербії, проходив чемпіонаті світу з боротьби самбо. Першість серед юніорів на ньому здобув курсант четвертого курсу правоохоронної діяльності Національної академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького Станіслав Сергійчук.

За інформацією пресслужби Національної академії, під час змагань Станіслав Сергійчук подолав больовим прийомом білоруса. А згодом з рахунком 3:0 — спортсмена з Кіпру. У фінальній сутичці Станіслав переміг киргизького атлета Тимурлана Токтоболотова та приніс українській команді золоту медаль у ваговій категорії до 90 кілограмів.

«Попередні роки прикордонник також виборював призові місця у світових першостях, але цей рік для майбутнього офіцера став особливим. Після «золота» на чемпіонаті України Станіслав Сергійчук здобув омріяну перемогу на своєму п’ятому чемпіонаті світу», — зазначили у пресслужбі Національної академії.

Також там додають, що у Новому Саді загалом у віковій категорії до 20 років українська команда вже здобула 19 медалей і два «срібні» командні кубки.

Читайте також: Футбол. «Агробізнес» зміг здолати лідера чемпіоната

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую