ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зміг здолати лідера чемпіоната

Спорт 2351
Руслан Черненко, забивши в Одесі, очолив список бомбардирів першої ліги, маючи в активі 6 голів
Руслан Черненко, забивши в Одесі, очолив список бомбардирів першої ліги, маючи в активі 6 голів. Фото: з архіву

Команда з Волочиська перемогла в Одесі.

У чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги відбулися матчі 11 туру. Волочиський «Агробізнес» свій поєдинок проводив в Одесі, де зустрічався з місцевим «Чорноморцем», який лідирує в першості.

Одесити до цього поєдинку лише в одному матчі програвали, тоді волочиська команда мала в своєму активі чотири поразки. І саме «Чорноморець» вважався фаворитом цього протистояння, але перемогу в грі здобув «Агробізнес».

Команда Олександра Чижевського в Одесі, по суті, грала «другим номером», намагаючись «підловити» господарів на контратаках. «Нам, можливо, більше пощастило, бо «Чорноморець» контролював м’яч, володів ініціативою. У нас це не виходило, особливо в першому таймі», - вже після матчу сказав головний тренер волочиської команди Олександр Чижевський.

Але все в цій грі вирішилося вже у компенсований час. Гості скористалися помилкою захисника «Чорноморця», коли Богдан Семенець обікрав суперника та відпасував м’яча на Миколу Когута, а той прострелив у штрафний майданчик… Семенець не встиг зачепитися за м’яч, але поруч опинився Віталій Груша, який, намагаючись обіграти голкіпера, отримав удар по нозі. Пенальті на 95 хвилині поєдинку реалізував Руслан Черненко.

«Є такі матчі, в яких потрібно вміти терпіти до 95 хвилини. І моя команда витерпіла та знайшла в собі сили, щоб добігти до чужого штрафного майданчика, заробити одинадцятиметровий. Зрозуміло, що для нас це дуже важливі три очки», - сказав після гри Олександр Чижевський.

«Агробізнес» виграв 1:0 та поліпшив своє турнірне становище. Тепер команда з 16 очками посідає 7 місце в турнірній таблиці. Свій наступний поєдинок команда з Волочиська має зіграти 10 листопада проти «Кременя», який посідає 10 місце.

Читайте також: Волейбольна команда з Городка достроково «пройшла» сербів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую