ye-logo.v1.2

ФК «Поділля» визначився з місцем проведення гри проти «Карпат» із Галича

Спорт 2694
Поділля востаннє грало в Хмельницькому 10 жовтня, коли перемогло Ужгород з рахунком 2:1
Поділля востаннє грало в Хмельницькому 10 жовтня, коли перемогло Ужгород з рахунком 2:1. Фото: з архіву

Найближчий поєдинок команда проведе 15 листопада.

Хмельницьке «Поділля» свій черговий матч чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» зможе провести на рідному стадіоні. Про це журналісту сайту «Є» повідомив адміністратор клубу Анатолій Вольський.

«Матч проти «Карпат» із Галича зіграємо на СК «Поділля» 15 листопада, - сказав Анатолій Вольський. – Але глядачів на гру не пускатимуть. Це заборонено. Тому прошу всіх поставитися з розумінням». Матч, який розпочнеться о 13.00, транслюватиметься в прямому ефірі на теленаканалі «ТВ 7+».

Нагадаємо, раніше «Поділля» не могло проводити домашні матчі в Хмельницькому, оскільки місто перебувало в «червоній зоні» карантинних обмежень. Вчора, 11 листопада, Кабінет Міністрів України скасував адаптивний карантин, і на всій території країни почали діяти обмеження «помаранчевої зони». А так званий «карантин вихідного дня» не передбачає забороно проведення спортивних змагань.

Повернутися до чемпіонату на рідну арену може і дунаївецький «Епіцентр». Щоправда, 15 листопада він мав грати в Ужгороді, але цей матч перенесли. Тому 21 листопада «Епіцентр», швидше за все, в Дунаївцях прийматиме вінницьку «Ниву».

Наразі в другій лізі групі «А» «Епіцентр» із 20 очками ділить першу сходинку з «Карпатами» з Галича. Хмельницьке «Поділля», в якого 19 балів, перебуває на четвертому місці, поступаючись третьою сходинкою через додаткові показники «Діназу» з Вишгорода.

Читайте також: «Поділля» в Києві здолало «Чернігів»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую