ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» та «Епіцентр-Подоляни» провели свої матчі

Спорт 2253
Хмельницький Новатор, який декілька сезонів грав у Суперлізі, в нинішньому чемпіонаті виступає у вищій лізі
Хмельницький Новатор, який декілька сезонів грав у Суперлізі, в нинішньому чемпіонаті виступає у вищій лізі. Фото: з архіву

Представники Хмельниччини здобули перемоги.

У чемпіонаті України з волейболу серед чоловіків пройшли чергові тури як у Суперлізі, так і в вищому дивізіоні. І, якщо городоцький «Епіцентр-Подоляни» свої ігри проводив у Вінниці, то хмельницький «Новатор» - у рідних стінах.

«Епіцентр-Подоляни» в своєму першому матчі 4 туру Суперліги грав проти ВСК «МХП-Вінниця», команди, в якої до цього була лише одна перемога. Городоцька команда в першій партії спокійно переграла суперника з рахунком 25:17, а ось у другому сеті просто розтрощила вінничан 25:9. І хоч у третьому сеті була певна напруга та перемогу з рахунком 25:22 здобула команда з Хмельниччини.

У другому матчі проти ВК «МХП-Вінниця» «Епіцентру-Подолянам» було значно важче. До того ж, вінничани виграли два перших сети та були близькими завдати першої поразки городоцькому клубу. Утім, гості вчасно перелаштували свою гру та виграли наступні дві партії. А в заключній п’ятій сильнішими з рахунком 15:11 стали городоччани.

Отож, ВК «Епіцентр-Подоляни» продовжує лідирувати в Суперлізі, здобувши шість перемог у шести матчах. Свої наступні матчі команда проведе в Городку 25 та 26 листопада. Суперниками стануть «Серце Поділля» з Вінниці та «Житичі» з Житомира.

А «Новатор» у домашньому турі вищої ліги зміг також виграти. Щоправда, в одному з двох матчів. Зокрема, хмельничанам у протистоянні проти харківської «Юракадемії-2» вдалося переграти суперника 3:0 (рахунки в партіях 25:14, 25:23 та 25:16). А ось здолати одного з фаворитів змагань – ВК «Решетилівка», «Новатору» виявилося не під силу. Хоча перша партія була за хмельничанами 25:22. Та наступні три виграли гості, які й святкували перемогу в матчі.

Хмельницький «Новатор» у шести матчах вищої ліги має в активі дві перемоги та посідає 8 місце. Попереду на команду чекають матчі 5-6 грудня в Дніпрі проти тамтешнього клубу та «Бахмута-ШВСМ».

Читайте також: Ще одна команда з Хмельниччини продовжує змагатися за Кубок України з волейболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую