ye-logo.v1.2

Футбол. «Полісся» - «Агробізнес»: сьома поспіль перемога команди з Волочиська

Спорт 3040
Волочиський "Агробізнес" у 15 матчах здобув 10 перемог, 1 нічию та 4 поразки. І йде на зимову перерву в статусі лідера першої ліги
Волочиський "Агробізнес" у 15 матчах здобув 10 перемог, 1 нічию та 4 поразки. І йде на зимову перерву в статусі лідера першої ліги. Фото: з архіву

Лідер першої ліги переміг житомирський клуб у Києві.

Матч 16 туру між житомирським «Поліссям» та волочиським «Агробізнесом» пройшов 29 листопада в Києві на стадіоні імені Баннікова. «Агробізнес», виграшна серія якого складала шість матчів поспіль, знову був сильнішим за суперника. Цього разу команда з Волочиська перемогла з рахунком 3:1.

Перший гол у ворота «Полісся» був забитий на 20 хвилині, коли Микола Когут своїм пасом вивів на Богдана Семенця на ударну позицію. Форвард «Агробізнеса» з метрів 15-ти влучно пробив у дальній від голкіпера кут – 0:1. Ще через 10 хвилин той же Когут прострілив у штрафний майданчик «Полісся» і м’яч опинився в Віталія Груші, який вразив ворота суперника і рахунок став 0:2.

Ще два голи в матчі «Полісся» - «Агробізнес» були забиті в другому таймі. Спочатку на 50 хвилині волочиській команді вдалося заробити кутовий. Руслан Черненко навісив у штрафний майданчик, в якому житомиряни «загубили» Дмитра Юхимовича. Захисник «Агробізнеса» скористався цим і влучно пробив по воротах «Полісся» - 0:3.

Житомирянам вдалося «розмочити» рахунок на 75 хвилині поєдинку, коли з пенальті забив Ярослав Галенко. У підсумку «Полісся» поступилося «Агробізнесу» 1:3.

Агробізнес після матчу з Поліссям

"Агробізнес" після матчу з "Поліссям". Фото з фейсбук-сторінки Олександра Чижевського.

Для команди з Волочиська ця перемога стала сьомою поспіль у чемпіонаті. Команда Олександра Чижевського продовжує демонструвати не лише переможний футбол, а й доволі результативний. Адже в семи переможних матчах «Агробізнес» забив 21 гол. Утім, попереду в чемпіонаті пауза до березня 2021 року. І волочиський «Агробізнес» йде на зимову перерву, перебуваючи на першому місці в першій лізі з 31 заліковим пунктом. А свій наступний матч у чемпіонаті зіграє 19 березня в Херсоні проти «Кристалу».

Але футболісти «Агробізнеса» у відпустку поки не йдуть. Адже попереду на них очікує матч 1/8 фіналу Кубка України в Полтаві. Вже 2 грудня «Агробізнес» протистоятиме «Ворсклі», яка в Українській Прем’єр-лізі посідає третє місце.

Читайте також: «Поділля» та «Епіцентр» йдуть на перерву в піднесеному настрої

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую