ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Епіцентр» йдуть на перерву в піднесеному настрої

Спорт 1957
Для Дмтитра Пріхни гол у ворота "Рубікона" став дебютним у складі "Поділля"
Для Дмтитра Пріхни гол у ворота "Рубікона" став дебютним у складі "Поділля". Фото: з архіву

Обидві команди виграли свої матчі в другій лізі.

12 тур чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А» був заключним для команд у 2020 році. І обидва представники Хмельниччини в цьому дивізіоні – хмельницьке «Поділля» та дунаєвецький «Епіцентр» змогли виграти свої ігри та піти на зимову перерву в піднесеному настрої.

«Поділля» свій матч проводило в Києві, де зустрічалося з «Рубіконом». {Щоб піти на перерву в статусі одного з фаворитів змагань, хмельничанам потрібно було виграти в столичного клубу. А зробити це було нелегко. Тим паче, вже на 9 хвилині поєдинку Вадим Шутенко відзначився голом у воротах Олега Чуваєва та вивів «Рубікон» вперед у рахунку. Та гостям доволі швидко вдалося відігратися. Атака «Поділля» на 20 хвилині завершилася тим, що Богдан Швець у воротьбі з Владиславом Прильопою зрізавв м’яч у сітку власних воріт. А на перерву команди пішли за переваги хмельничан. Адже на 24 хвилині Ярослав Шпікула зі штрафного влучно пробив під поперечину і м’яч приземлився за лінією воріт – 1:2.

У другому таймі голів довелося чекати до 88 хвилини. Тоді Віталій Каверін навіс у штрафний майданчик «Рубікона», де Дмитро Пріхна переправив м’яч у сітку воріт – 1:3. А на 90+3 хвилині Кирило Костенко з кутового навісив на дальню стійку і м’яч, нікого не торкнувшися, перетнув лінію воріт. Арбітр вказав на центр поля та зафіксував гол. Отож, «Поділля» виграло 4:1.

«Епіцентр» свій матч проти вінницької «Ниви» провів у Волочиську, оскільки в Дунаївцях триває ремонт стадіону. «Суха» нічия в першому таймі ставила під загрозу лідируючі позиції дунаєвчан. Але в другому таймі «Епіцентр» зміг дотиснути суперника. На 50 хвилині матчу Роман Кузів зароби пенальті, яке реалізував Барбоса да Сілва. А під завісу матчу вже на 3 кромпенсованій арбітром хвилині простріл Тараса Червонецького завершився тим, що інший Тарас – Кривобедрий, наче підправив м’яч у сітку воріт. Арбітр зафіксував автогол Попова. Отож, «Епіцентр» здолав «Ниву» 2:0.

Тепер команди йдуть на зимову перерву. «Поділля», в активі якого в 11 матчах 25 очок, ділить перше місце з «Діназом». А «Епіцентр» із 24 балами та 10 матчами – на третій позиції. Свої наступні матчі команди з Хмельниччини проведуть вже в 2021 році. А саме 19 березня. Тоді в Хмельницькому зійдуться «Поділля» та «Епіцентр».

Читайте також: «Агробізнес» - «Нива»: переможна хода триває

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую