ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшла легкоатлетична «Подільська зима»

Спорт 1385
У Хмельницькому пройшов ХІІ відкритий обласний легкоатлетичний турнір «Подільська зима»
У Хмельницькому пройшов ХІІ відкритий обласний легкоатлетичний турнір «Подільська зима». Фото: ілюстративне з архіву

Змагання зібрали спортсменів з різних областей.

В обласному центрі пройшов ХІІ відкритий обласний легкоатлетичний турнір «Подільська зима». Цьогоріч участь у ньому взяли юні спортсмени 2003 року народження та молодші не лише з Хмельниччини, а й з Київщини, Івано-Франківщини, Вінниччини, Житомирщини, Рівненщини, Полтавщини.

За повідомленням відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області, серед учасників було більше десяти призерів всеукраїнських змагань, більшість з яких продемонстрували хорошу готовність до зимового сезону. Під час змагань було оновлено 3 рекорди турніру, десятки особистих досягнень у 10 запропонованих господарями видах програми.

До прикладу 16-річна Олександра Чернуха з Кам’янця-Подільського стала найкращою серед дівчат у бігу на дистанції 60 метрів. Її результат 7,6 секунди стали новим рекордом «Подільської зими». Вона також здобула перемоги у секторах у стрибку в довжину та потрійному стрибку, де встановили ще один рекорд турніру – 12 метрів 62 сантиметри.

У бігу на 600 та 1000 метрів двічі тріумфувала 15-річна хмельничанка Анастасія Палецька. А змагання стрибунів у висоту виграли кам’янчани: серед юнаків Олександр Коляновський, а у дівчат - Єлизавета Швець.

Читайте також: Бокс. Хмельничанин став чемпіоном Європи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую