ye-logo.v1.2

У Хмельницькому замінять футбольне поле дитячо-юнацької спортивної школи №1

Спорт 2142
У Хмельницькому оновлять футбольне поле ДЮСШ №1
У Хмельницькому оновлять футбольне поле ДЮСШ №1. Фото: ілюстративне з pixabay.com

Завершать роботи у 2022 році.

 Футбольне поле, що на базі Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 зміниться. Як повідомляє місцевий телеканал «Місто», цьогоріч заплановано виготовлення проєктно-кошторисної документації. 

«Полю вже 12 років, воно технічно вичерпало свій ресурс і виникла потреба замінити його на більш сучасне - штучне поле, яке відповідатиме всім вимогам проведення матчів навіть професійних команд. Заплановано розширення поля наскільки це дозволить ділянка, збільшення посадкових місць для глядачів, покращення огорожі по периметру, покращення дренажної системи. Тобто, цілий комплекс заходів, який дозволить приймати навіть команди ігор Другої ліги на штучному полі, коли пізня осінь або рання весна і газон стадіону "Поділля" непридатний через погодні умови», - зазначив директор ДЮСШ №1 Василь Янів телеканалу.

Збільшити поле планують мінімум на 10 метрів у довжину і 6-8 метрів у ширину, аби досягнути розмірів 66 на 100-105 метрів. У планах встановити й інформаційне табло розміром 3 на 4 метри.

«Підготові роботи можуть бути проведені у цьому році – розширення, зрізка дерев, зняття задньої дальньої трибуни, заміни огорожі. Завершальний етап буде у 2022 році – це зняття того поля, яке є і встановлення нового», - додав директор закладу. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую