ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло контрольний матч із житомирським «Поліссям»

Спорт 2064
Нападник Алішер Якубов перебуває на перегляді в хмельницькому "Поділлі"
Нападник Алішер Якубов перебуває на перегляді в хмельницькому "Поділлі". Фото: з архіву

Два тайми по 45 хвилин не виявили переможця.

Хмельницьке «Поділля» зіграло свій перший спаринг після зимової відпустки. Готуючись до відновлення чемпіонату в другій лізі, хмельничани в Житомирі зіграли з представником першої ліги «Поліссям». У матчі була зафіксована нічия 1:1, хоча «Поділля» тривалий час вело в рахунку.

Перший гол у грі влетів у ворота «Полісся». Сталося це на 25 хвилині. Після подачі з кутового, м’яч у сітку воріт перевів відомий хмельницьким вболівальникам нападник Алішер Якубов, який в 2016-2018 роках був гравцем «Поділля». Житомиряни ж зрівняли рахунок на 83 хвилині, і матч завершився внічию 1:1.

Відзначимо, автор єдиного голу в цьому матчі в складі  «Поділля» - Алішер Якубов, перебуває на перегляді в хмельницькій команді, як і ряд інших футболістів, прізвища яких тренерський штаб поки не розголошує. Всього в цій грі за «Поділля» зіграли більше десяти потенційних новачків. Та чи залишаться вони в команді?

Як розповів журналісту сайту «Є» головний тренер «Поділля» Віталій Костишин, після гри з «Поліссям» усі футболісти, які прибули на перегляд, залишаються в розташуванні його команди. «Ми продовжуємо їх переглядати, - каже Віталій Володимирович. – Можливо, вже після наступного спарингу з кимось підпишемо контракт. Але поки зарано про це все говорити. Команда лише тиждень готується, зіграли нині в Житомирі, дамо їм день відпочинок та приступимо до подальшої підготовки. Минулий тиждень був легким, адже ми фізично не навантажували футболістів. Попереду ж буде важка праця. Потрібно команду підвести в найкращих кондиціях до чемпіонату».

Свій перший офіційний матч у 2021 році в другій лізі «Поділля» зіграє 19 березня вдома проти дунаєвецького «Епіцентру». Нагадаємо, «Поділля» з 25 очками посідає друге місце, «Епіцентр» - має на бал менше та йде третім. Щоправда, дунаєвчани зіграли на один матч менше.

У найближчі два тижні на хмельничан очікують ще ряд спарингів. Так, 6 лютого в Чернівцях «Поділля» зіграє з «Буковиною», а 9 лютого в Винниках - із чемпіоном Львівщини ФК «Юність. 13 лютого на хмельничан очікує спаринг у Вінниці проти «Ниви», а 14 лютого – в Хмельницькому проти «ОДЕКа» з Рівненщини.

Читайте також: «Агробізнес» вирушив до Туреччини з чотирма новими футболістами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую