ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка вийшла до «Фіналу чотирьох» Кубка України

Спорт 1377
ВК Епіцентр-Подоляни виграв усі свої матчі в Житомирі
ВК Епіцентр-Подоляни виграв усі свої матчі в Житомирі. Фото: facebook.com/tsimbalyuk.karina

«Епіцентр-Подоляни» здобули путівку до вирішальних матчів у Житомирі.

 У Кубку України з волейболу відбулися матчі 4 етапу змагань, на якому єдиним представником Хмельниччини був ВК «Епіцентр-Подоляни». Свої матчі команда з Городка проводила в Житомирі, де їй необхідно було посісти 1-2 місце в своїй групі, яка налічували чотири команди. І подоляни зі своїм завданням впорались.

Вже у першому ж матчі «Епіцентру-Подолянам» протистояли господарі майданчику – «Житичі». Матч видався доволі напруженим для обох команд. Адже переможця визначали в п’ятій партії. Та в заключному сеті сильнішими виявилися гості 15:11, які й виграли матч з рахунком 3:2.

У другому поєдинку ВСК «МХП-Вінниця» не зміг встояти у трьох сетах – 25:22, 25:15, 25:13, а відтак городоцька команда виграла поєдинок 3:0. Окрім перемоги, ВК «Епіцентр-Подоляни» достроково здобув путівку до «Фіналу чотирьох».
І хоч заключний поєдинок проти вінницького «Серця Поділля» вже немав турнірного значення для городдочан, але вони все одно здобули переконливу перемогу. Знову 3:0.

Другу путівку до фіналу виборов житомирський ВК «Житичі-ПНУ». Ще двох фіналістів визначили у Полтаві. Там кращими стали львівські «Барком-Кажани» та ВК «МХП-Вінниця».

Місто та дату проведення вирішальних матчів ще не визначили.

Читайте також: Футзал. «Хмельницькі делікатеси» не здолали АФФК «Суми»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую