ye-logo.v1.2

Футзал. «Хмельницькі делікатеси» не здолали АФФК «Суми»

Спорт 1571
Матч "Хмельницькі делікатеси" - "Суми" завершився з рахунком 3:7
Матч "Хмельницькі делікатеси" - "Суми" завершився з рахунком 3:7 . Фото: автора

Хмельничани провели матч-відповідь у Кубку України.

«Хмельницькі делікатеси» не змогли пройти до «Фіналу чотирьох» Кубка України з футзалу. Сьогодні, 27 лютого, вони зіграли матч-відповідь проти АФФК «Суми», в якому обидві команди забили 10 голів. Утім, сумчани відзначалися частіше та виграли з рахунком 7:3.

Після поразки в Сумах у першому матчі з рахунком 1:5, хмельничани, аби пройти далі в Кубку України, необхідно було сьогодні перемагати. До того ж, з різницею у 4-5 голів. За таких обставин шанси аматорської команди «Хмельницькі делікатеси» пройти до «Фіналу чотирьох» були мінімальними. Та гравці команди з перших хвилин показали супернику з «Екстра-ліги», що спробують принаймні не програти в другому матчі. Але, створюючи моменти, реалізовувати їх господарям не вдалося. Натомість сумчани побудували свою гру від захисту та очікували на свій шанс. Чекали недовго. Вже на 4 хвилині «Суми» провели стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом Романа Зеленського – 0:1.А на 13 хвилині помилка хмельничан призвела до стрімкої атаки гостей 3 у 2 і голом від Дениса Зеленкевича – 0:2.

За таких обставин «Хмельницькі делікатеси» пішли вперед із п’ятим польовим гравцем. І на 16 хвилині, захопившись атакою, дозволили «Сумам» знову провести результативний контрвипад, який завершився влучним ударом Віталія Катериніна.

Хмельничанам все таки вдалося «розмочити» рахунок під завісу першого тайму. За 5 секунд до перерви, після прострілу Андрія Муляра, м’яч влучив у ногу Яссіні Ессаргіні та опинився в воротах АФФК «Суми» - 1:3.

У другому таймі господарі продовжили ризикувати та дія ти з п’ятим польовим. І на 23 хвилині «Хмельницьким делікатесам» вдалося скорити рахунок до мінімального, коли забив Муляр. Та вже через 5 хвилин «Суми» знову забили – дубль оформив Зеленкевич. Ще через дві хвилини вдруге у матчі забив і Зеленський – 2:5.

Гольовими видалися й останні дві хвилини протистояння. Спочатку Зеленкевич записав у свій актив третій гол у матчі. Та за 48 секунд до фінальної сирени Віталій Луцюк скорочує відставання. Але крапку в матчі поставили все таки гості. За 17 секунд до завершення матчу голкіпер сумчан Євгеній Балухта забив останній гол у цьому протистоянні – 3:7.
АФФК «Суми» здобув путівку до «Фіналу чотирьох» Кубка України. Ну, а «Хмельницькі делікатеси», які дебютували в цих змаганнях, зупинилися на стадії 1/4 фіналу. І тепер всю свою увагу зосередять на чемпіонаті міста.

Читайте також: Футбол. «Поділля» оголосило про трьох нових футболістів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую