ye-logo.v1.2

Футбол. Перші закордонні матчі «Поділля» та «Епіцентру», заключний - для «Агробізнеса» (ВІДЕО)

Спорт 2725
Хмельницьке Поділля перебуває в Туреччині, де готується до відновлення першості в другій лізі
Хмельницьке Поділля перебуває в Туреччині, де готується до відновлення першості в другій лізі. Фото: ілюстративне з fcpodillya.com.ua

Як професійні клуби Хмельниччини готуються в Туреччині.

«Агробізнес» повертається з Туреччини, «Епіцентр» зіграв свій перший спаринг, а «Поділля» вже провело два матчі на закордонних зборах. Отож, як команди з Хмельниччини готуються до відновлення чемпіонатів України з футболу в першій та другій лігах.

Сьогодні, 28 лютого, хмельницьке «Поділля» зіграло свій другий контрольний матч у Туреччині. Після матчу з білоруським «Рухом», який завершився перемогою команди з Бреста 2:0, суперником хмельничан став запорізький «Металург». Хмельничани в цьому матчі зіграли двома складами. І, якщо в першому таймі на поле вийшли лише гравці, які мають діючі контракти з «Поділлям» (серед яких і новачки Савошко та Карпенко), то в другому тренерський штаб задіяв ще й гравців, які перебувають на перегляді.

Перший тайм «Поділля» - «Металург» видався без гольовим. Команди майже не створювали небезпечні моменти, а тому на перерву пішли за рахунку 0:0. У другому ж таймі малюнок гри не надто змінився. Команди наче без воріт. А на 70 хвилині «Металург» заробив штрафний у метрах 30 від воріт «Поділля». Хмельничани навіть вирішили не ставити стінку з футболістів. Едуард Сарапій пробив так, наче вистрілив з гармати у ліву від Чуваєва «дев’ятку», і вивів запорізький клуб вперед у рахунку. Подоляни одразу ж побігли відіграватися, і за декілька хвилин небезпечно з метрів 10-ти пробивав Прильопа – поруч зі стійкою. На 86 хвилині мав шанс і Мораренко – але голкіпер «Металурга» відбив м’яч. На 88 хвилині запорізька команда могла подвоїти свою перевагу, але хмельничан спочатку врятувала стійка, а потім Чуваєв. У підсумку матч так і завершився мінімальною поразкою «Поділля» з рахунком 0:1.

Дунаєвецький «Епіцентр», якому 19 березня в другій лізі грати в Хмельницькому проти «Поділля», також готується в Туреччині. 27 лютого команда Ігоря Бадла провела свій перший спаринг проти харківського «Металіста-1925». Пропустивши на 53 хвилині, дунаєвчани змогли зрівняти рахунок, коли на 67 хвилині матчу з пенальті відзначився Руслан Івашко. Утім, на 90 хвилині першоліговий «Металіст-1925» дотиснув подолян, забивши переможний гол - 1:2. 

Волочиський «Агробізнес» свої збори в Туреччині завершив контрольним матчем проти друголігового «Кривбаса» з Кривого Рогу. Пропустившив двічі від Збуня на 30 та 59 хвилинах, «Агробізнес» поступився з рахунком 2:0. Тепер команда з Волочиська повертається додому. Вже 3 березня «Агробізнес» зіграє матч 1/4 фіналу Кубка України проти донецького «Шахтаря». Гра пройде в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського о 19.00. Пряма трансляція матчу «Агробізнес» - «Шахтар» - на телеканалі «Футбол 1».

Читайте також: Команда з Городка вийшла до «Фіналу чотирьох» Кубка України з волейболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую