ye-logo.v1.2

Волейбол. Кубок України у львів’ян, городоччани – треті

Спорт 2375
Тепер уся увага волейбольної спільноти України буде прикута до чемпіонату, в якому настає час для півфіанльних матчів
Тепер уся увага волейбольної спільноти України буде прикута до чемпіонату, в якому настає час для півфіанльних матчів. Фото: fvu.in.ua

У Городку відбулися вирішальні матчі Кубка України з волейболу.

Львівський ВК «Барком-Кажани» - володар Кубка України сезону 2020/2021 років. Це стало відомо після матчів, які відбулися в Городку, де місцевий «Епіцентр-Подоляни» вперше дійшов до цієї стадії змагань. Але зупинився за крок до фіналу.

Городоцькій команді необхідно було обіграти у півфіналі «Житичі-ПНУ» з Житомира. Утім, «Епіцентру-Подолянам» не вдалося виконати це завдання. Програвши в першій партії 22:25, городдочани зрівняли рахунок у грі, перемігши в другому сеті 25:22. Натомість, наступні дві партії були за «Житичами», а відтак команда з Житомира виграла 3:1 та вийшла до фіналу.

Ну, а в матчі за третє місце суперниками подолян став ВК «МХП-Вінниця», який програв битву за фінал львівському «Баркому-Кажанам». У цьому ж матчі «Епіцентр-Подоляни» виявилися сильнішими, перемігши вінничан з рахунком 3:1. Відтак команда з Городка вперше в своїй історії посіла третє місце в Кубку України. Ну, а володарем почесного трофею стали львів’яни, які в фіналі обіграли «Житичі-ПНУ».

Попереду на «Епіцентр-Подоляни» очікують півфінальні матчі чемпіонату України з волейболу. Вже 26-27 березня у Городку команда прийматиме «Збірну Харківської області – Юридичну академію».

Читайте також: Футбол. Успішний старт «Агробізнеса» та незаплановані спаринги «Поділля» і «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую