ye-logo.v1.2

Футбол. Успішний старт «Агробізнеса» та незаплановані спаринги «Поділля» і «Епіцентра»

Спорт 1638
Хмельницьке Поділля зіграло з ОДЕКом та поступилося 1:2
Хмельницьке Поділля зіграло з ОДЕКом та поступилося 1:2. Фото: facebook.com/fcpodillya

У першій та другій лігах відновився чемпіонат.

Першість України з футболу в першому та другому дивізіонах відновилася. Але «Поділля» та «Епіцентр» свій матч не зіграли, натомість провели спаринги. А ось волочиський «Агробізнес» продовжив свою переможну ходу, розпочату ще восени 2020 року.

«Агробізнес» весну 2021 у першій лізі розпочав матчем у Херсоні проти «Кристала». І хоч підопічні Олександра Чижевського вже на 10 хвилині матчу пропустили гол у власні ворота, далі в цій грі забивали лише футболісти з Волочиська. Так, на 16 хвилині дебютним голом у складі «Агробізнеса» відзначився Владислав Шаповал, а на 34 хвилині в ворота «Кристала» забив Арсен Слотюк. На перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей 2:1.
У другому таймі «Агробізнес» зміг збільшити свою перевагу. Спочатку на 66 хвилині забив Ігор Курило, а під завісу матчу крапку поставив Євгеній Немтінов. У підсумку команда з Волочиська виграла 4:1. І вона стала восьмою поспіль у чемпіонаті. Тепер у команди 34 очки та друге місце в турнірній таблиці. Попереду – одеський «Чорноморець», в якого 37 очок та на один матч зіграний більше.

Свій наступний поєдинок«Агробізнес» у першій лізі зіграє 25 березня. Він пройде у Львові. Суперником буде харківський «Металіст-1925», який посідає 4 місце.

А ось у другій лізі представники Хмельниччини – «Поділля» та «Епіцентр», як відомо, свій перший весняний матч перенесли через стан газону на хмельницькому стадіоні, провели товариські матчі.

«Епіцентр» у Чернівцях зіграв із ФК «Довбуш». Дунаєвчани виявилися сильнішими, забивши чотири «сухих» голи. Відзначилися Червонецький, Захарченко, Івашко та Беженар.

А «Поділля» в Хмельницькому зустрілося із «ОДЕКом» із Рівненщини. Хмельничани поступилися 2:1, а єдиний гол у складі «Поділля» забив з пенальті Володимир Савошко.

Попереду на обидва клуби очікують перші весняні матчі в другій лізі. «Епіцентр» 23 березня зіграє в Ужгороді, а «Поділля» 25 березня вдома прийматиме львівські «Карпати». Між іншим, цей матч пройде без глядачів, оскільки в Хмельницькому з 22 березня запроваджують додаткові карантинні обмеження через поширення коронавірусної інфекції в місті.

Читайте також: На стадіоні «Поділля» у Хмельницькому планують встановити освітлення

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую