ye-logo.v1.2

Регбі. РК «Поділля» переміг у Львові

Спорт 1655
РК Поділля свій наступний матч має провести 22 травня в Хмельницькому, зігравши проти київського Антареса
РК Поділля свій наступний матч має провести 22 травня в Хмельницькому, зігравши проти київського Антареса. Фото: з архіву

Хмельничани здобули першу перемогу в чемпіонаті.

Сьогодні, 24 квітня, хмельницький регбійний клуб «Поділля» провів свій третій матч у чемпіонаті України з регбі-15 у Суперлізі. Хмельничани в Львові зіграли з «Соколом» та здобули першу перемогу в першості.

Першу спробу в матчі заніс Тарас Марченко. А згодом «Поділля» збільшило перевагу завдяки вдалі грі Андрія Шокури. Перший тайм завершився на користь гостей 15:0. Для регбі ця перевага не велика, а тому в другому таймі «Сокіл» теоретично міг не лише відігратися, а й виграти в хмельничан.

І «Сокіл» був близьким до того, щоб, принаймні, «розмочити» рахунок. Але ж гравці «Поділля» надійно діяли в захисті та не дозволили супернику реалізувати свої шанси. Крім того, хмельничанам вдалася ще одна результативна атака, яка і поставила крапку в матчі. РК «Поділля» здолав «Сокіл» з рахунком 22:0.

Нагадаємо, у попередніх матчах хмельничани поступилися в Одесі «Кредо-1963», а потім у Хмельницькому програли харківському «Олімпу».

Тепер у Суперлізі з регбі-15 пауза майже на місяць. Свій наступний матч «Поділля» зіграє в Хмельницькому 22 травня проти київського «Антареса», команда, яка провела два матчі, один із яких виграла. Хмельничани ж з шістьма очками перебувають на третьому місці, поступаючись харківському «Олімпу» (10 очок у двох матчах) та одеському «Кредо-1963» (18 очок у чотирьох іграх).

Читайте також: Футбол. «Агробізнес» - «Динамо»: три голи, VAR та історія (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую