ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Верес»: боротьба лідерів

Спорт 2399
Агробізнес у Волочиську зіграв внічию з рівнеським Вересом
Агробізнес у Волочиську зіграв внічию з рівнеським Вересом. Фото: Віктора Зарванського

У Волочиську відбувся центральний матч 24 туру.

Волочиський «Агробізнес» 29 квітня в рідних стінах приймав лідера першої ліги рівненський «Верес». Рівняни, які до цього в 11 матчах не втрачали очок, перервали свою переможну серію. Адже матч «Агробізнес» - «Верес» завершився внічию з рахунком 0:0.

На думку головного тренера «Агробізнеса» Олександра Чижевського, цей матч був до першого забитого голу. «Напевно, яка б з команд забила першою, та б і перемогла», - сказав після гри Олександр Арсентійович.

У свою чергу наставник «Вереса» Юрій Вірт зазначив, що його команда їхала за перемогою в Волочиськ. Але матч видався важким, майже без моментів для обох команд. А тому нічию назвав закономірним результатом.

«Верес» після цієї гри продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіоната України з футболу в першій лізі. У рівнян у 22 матчах 52 очки. «Агробізнес» провів 23 поєдинки, в яких набрав 42 бали. Команда з Волочиська продовжує посідати четверте місце та боротися за потрапляння в трійку, яке дозволяє підвищитися в класі. Відзначимо, що на третьому місці йде харківський «Металіст-1925», в якого у 24 матчах 46 очок.

Свій наступний поєдинок у першій лізі «Агробізнес» знову проведе в Волочиську. Це буде пропущений матч першого туру проти житомирського «Полісся», яке перебуває на 10 місці.

Читайте також: Перервана серія «Агробізнеса» та реабілітація «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую