ye-logo.v1.2

Футбол. Перервана серія «Агробізнеса» та реабілітація «Епіцентра»

Спорт 1965
Голи Руслана Івашко забезпечили Епіцентру перемогу над львівськими Карпатами
Голи Руслана Івашко забезпечили Епіцентру перемогу над львівськими Карпатами. Фото: ілюстративне з архіву

У першій та другій лізі чемпіонату України з футболу відбулися чергові матчі.

Волочиський «Агробізнес» перервав свою безвиграшну серію, а дунаєвецький «Епіцентр» реабілітувався за нічию в минулому турі. Такі короткі підсумки матчів у першій та другій лігах чемпіонату України з футбол в першій та другій лігах, які відбулися сьогодні, 25 квітня.

«Агробізнес» у першому дивізіоні, який чотири матчі поспіль зіграв у нічию, сьогодні у Волочиську приймав київську «Оболонь». Після виснажливого матчу в Кубку України проти столичного «Динамо», «Агробізнес» сконцентрував свою увагу на чемпіонаті. І як після гри з «Динамо» наставник волочиської команди Олександр Чижевський висловлював свої сподівання, що ось-ось його команду «прорве», так і сталося. Щоправда, «Агробізнес» не забив у ворота «Оболоні» багато голів. Але команді Чижевського, для якої матч проти «Оболоні» не став легкою прогулянкою, вдалося забити єдиний гол, який приніс перемогу. На 36 хвилині новачок «Агробізнеса» Артем Дудик, дебют якого відбувся в грі проти «Динамо», віддав пас на Владислава Шаповала, який з декількох метрів вразив ворота суперника – 1:0.

Читайте також: «Агробізнес» - «Динамо»: три голи, VAR та історія (ФОТО)

У другому таймі «Агробізнес» міг збільшити свою перевагу. Але не реалізував ряд моментів. «Оболонь» не змогла відігратися і програла. А відтак, волочиська команда змогла перемогти 1:0 та наблизитися до третього місця на відстань до двох очок. В «Агробізнеса» 41 бал, а попереду «Металіст-1925» із 43 очками, який ще й на один матч більше зіграв.

Вже 29 квітня центральний матч туру в першій лізі пройде в Волочиську. «Агробізнес» прийматиме лідера першості – рівненський «Верес», команду, яка 11 матчів поспіль перемагає.

А в другій лізі групі «А», де виступають хмельницьке «Поділля» та дунаєвецький «Епіцентр», такж пройшли чергові матч. «Поділля» 25 квітня зіграє в Ужгороді, а ось «Епіцентр» сьогодні, 25 квітня, в Львові зіграв проти місцевих «Карпат». Дунаєвчани, які в попередньому турі на виїзді зіграли внічию з «Чайкою» з Київщини, у Львові вже в першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу. Спочатку на 13 хвилині Руслан Івашко відзначився з пенальті, а через три хвилини він же забив із гри. На 29 хвилині Івашко знову завдав клопотів «Карпат» - пробивши з кутового, хтось із захисників виставив ногу, від якої м’яч влетів у ворота. У підсумку «Епіцентр» переміг «Карпати» з рахунком 3:0 та залишається на 5 місці з 31 балом.

Свій наступний матч «Епіцентр» проведе 30 квітня в Дунаївцях, коли прийматиме луцьку «Волинь-2».

Читайте також: «Поділля» - «Буковина»: урок для гостей (ФОТО+ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую