ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшов турнір з мініфутболу «Кубок захисників України»

Спорт 2290
Заплановано, що турнір з мініфутболу «Кубок захисників України» стане щорічним
Заплановано, що турнір з мініфутболу «Кубок захисників України» стане щорічним. Фото: «АрміяINFORM»

Його учасниками стали військові частини та установи гарнізону.

В обласному центрі до Дня пам’яті та примирення завершився турнір з мініфутболу. Впродовж трьох днів за Кубок захисників України змагалися вісім команд військових частин і установ гарнізону. Про це повідомило інформаційне агентство Міністерства оборони України «АрміяINFORM».

За інформацією «АрміяINFORM», до півфіналів турніру вийшли господарі змагань команда окремого полку спеціального призначення Сили спеціальних операцій. А також — представники ракетної бригади Свята Варвара, обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) та окремого полку дистанційно керованих літальних апаратів.

У фінальній за Кубок захисників України зійшлися команди ТЦК і СП та бригади Свята Варвара. Матч тривав два тайми по 20 хвилин. Він завершився перемогою обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з рахунком 6:1.

Натомість третє місце отримали «безпілотники», які перемогли команду окремого полку спеціального призначення з рахунком 3:2.

Турнір присвятили Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Фото: «АрміяINFORM».

Турнір присвятили Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Фото: «АрміяINFORM».

«Ми присвятили ці змагання Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми пам’ятаємо! Так само пам’ятаємо кожного з наших героїв, які віддали найцінніше — власні життя у російсько-українській війні, яка й сьогодні триває на сході України», — вітаючи переможців турніру, наголосив начальник гарнізону полковник Костянтин Радченко.

Також він додав, що турнір з мініфутболу «Кубок захисників України» стане щорічним.

«Крім командних кубків і грамот, організатори турніру визначили й нагородили найкращих гравців у різних категоріях: воротар, захисник, нападник і бомбардир», — зазначили в інформаційному агентстві Міністерства оборони України.

До теми: Футбол. «Поділля» - «Чайка»: переможний, але важкий матч (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую