ye-logo.v1.2

Футбол. Важливі перемоги «Агробізнеса» та «Епіцентра»

Спорт 2029
У матчі Агробізнес - Чорноморець усе вирішив один гол, який з пенальті забив Руслан Черненко
У матчі Агробізнес - Чорноморець усе вирішив один гол, який з пенальті забив Руслан Черненко. Фото: Віктора Зарванського

Команди з Хмельниччини, вигравши свої матчі, продовжують боротьбу за підвищення в класі.

Дунаєвецький «Епіцентр» та волочиський «Агробізнес» провели свої чергові матчі в другій та першій лігах чемпіонатів України з футболу. Тоді як ще один представник Хмельниччини – хмельницьке «Поділля», пропускав звітний тур. І обидві команди з нашої області здолали своїх суперників.

У Дунаївцях «Епіцентр» приймав вишгородський «Діназ». До цього поєдинку дунаєвчани перебували на 5 місці в другій лізі групі «А», а команда з Київщини – на 4-му. А тому в разі перемоги «Епіцентр» обходив «Діназ» у турнірній таблиці.
Матч видався не простим для обох команд, перед якими стоїть завдання вийти до першої ліги. А, щоб його виконати, необхідно посісти 1 чи 2 місце. Тому програвати в Дунаївцях ніхто не збирався. І першим рахунок у матчі відкрили господарі поля – на 20 хвилині забив Віталій Бадло. Утім, «Діназ» доволі швидко відігрався – через 14 хвилин вишгородці провели швидку комбінаційну атаку, яка завершилася голом Олексія Бриженка.

У другому таймі своє слово сказав і головний бомбардир дунаєвчан Руслан Івашко, який на 78 хвилині результативно замкнув навісну подачі Миколи Буя і рахунок став 2:1. «Діназ» великими силами пішов відіграватися, чим господарі поля могли скористатися, завдяки контратаками. Але більше голів в цій грі не було. «Епіцентр» виграв 2:1.

Тепер у дунаєвецької команди в 18 матчах 40 очок. Попереду «Карпати Галич» з 42 очками в 21 поєдинку, хмельницьке «Поділля» з 44 балами в 19 іграх та «Ужгород», в якого 47 очок в 20 поєдинках.

Вже 19 травня в Хмельницькому відбудеться подільське дербі, в якому «Поділля» прийматиме «Епіцентр».

Ну, а «Агробізнес» в Волочиську приймав одеський «Чорноморець». Обидві команди боряться за вихід до Української Прем’єр-ліги. І, якщо в одеситів до цієї гри було 2 місце та 52 очки, то в волочиської команди – 45 балів та 4 сходинка. До УПЛ входять перші три команди ліги. А тому «Агробізнес» влаштовувала лише перемога.

У першому таймі «Чорноморець» створив чимало проблем «Агробізнесу». Але на допомогу не раз приходив голкіпер команди Олег Мозіль. Інколи він просто рятував свою команди в, здавалося, безнадійних ситуаціях. Навіть після гри наставник одеситів Олексій Антоненко заявив: «Таке враження, що усі воротарі, після матчів з нами, стають голкіперами туру».

Та в другому таймі «Агробізнес» перехопив ініціативу. Команда почала діяти швидше та небезпечніше. А під завісу матчу в штрафному майданчику «Чорноморця» м’яч влучив в руку Віктору Лиховидьку й ворота одеситів призначили пенальті. Крім цього, Лиховидько отримав другу жовту картку та залишив свою команду в меншості. На 88 хвилині пенальті реалізував Руслан Черненко, для якого цей гол став 13 в чемпіонаті.

У підсумку «Агробізнес» виграв 1:0. «Напевно, ми десь трохи більше хотіли перемогти. Бо ми знали, що при нічийному результаті можемо «відвалитися» від трійки лідерів, а так тримаємося ще в купі й, як я вже казав, ми будемо боротися до кінця», - після гри сказав головний тренер волочиської команди Олександр Чижевський.

Свій наступний матч волочиський «Агробізнес» проведе 21 травня в Кременчузі проти «Кременя» - команди, яка в 26 матчах зазнала 16 поразок, а також виграла 5 матчів та стільки ж звела внічию.

Читайте також: «Поділля» - «Чайка»: переможний, але важкий матч (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую