ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: перший тур (РЕЗУЛЬТАТИ)

Спорт 4297
У першому турі чемпіонату Хмельницької області з футболу було забито 39 голів у 9 матчах
У першому турі чемпіонату Хмельницької області з футболу було забито 39 голів у 9 матчах. Фото: facebook.com/Natalya Hintsinskaya

Стартував новий чемпіонат Хмельниччини, участь в якому беруть 20 команд.

Минулими вихідними, 15-16 травня, відбулися перші матчі чемпіонату Хмельницької області з футболу. І в дев’яти стартових поєдинках команди продемонстрували результативну гру, адже забили 39 голів, що в середньому становить 4,3 м’ячі за матч.

У групі 1 срібний призер чемпіонату 2020 року білогірська «Перлина Поділля» грала в Пасічній проти «Еліти». Гості здобули впевнену перемогу з рахунком 6:0. Таку ж кількість голів забили і в Деражні, де місцева команда «Патріоти» приймала «Цукровик» зі Старокостянтинова. Щоправда, цій грі переможця не виявили. Матч завершився внічию 3:3. А в Полонному місцевий «Колос» здолав шепетівський «Лісівник» з рахунком 2:1.

У другому турі «Перлина Поділля» прийматиме «Лісівник», а «Колос» в Старокостянтинові зустрінеться з «Цукровиком». «Еліта» знову зіграє вдома – цього разу проти «Патріотів».

У групі 2 ОТГ в Старій Синяві перемогла ФК «Меджибіж» 5:2. А в Красилові місцевий «Случ» з рахунком 6:1 здолав летичівську «Ниву». У Теофіполі «Іскра» виявилася сильнішою за деражнянський «Олімп» - 3:1. ФК «Антоніни» цей тур пропускав через непарну кількість команд.

Попереду на команди очікують другі матчі. «Меджибіж» вдома прийматиме «Іскру», «Антоніни» зіграють із «Нивою», а «Случ» у Красилові зустрінеться з ОТГ.

Діючий чемпіон області – новоушицький «Агробізнес» у стартовому матчі вдома здолав «Оболонь-Чемерівці» з рахунком 1:0. А ярмолинецька «Евеліна» на станції Дунаївці виграла в місцевого «Спортлідера» 3:0. Виїзною перемогою відзначилася і городоцька «Вікторія», яка в Соколівці обіграла «Сокіл» 2:0. «Колос» із Лисця пропускав тур через непарну кількість команд у групі.

У наступному турі «Вікторія» вдома зіграє з «Агробізнесом», а «Евеліна» з «Соколом». «Колос» прийматиме «Спортлідер».

Матчі 2 туру чемпіонату області в усіх трьох групах заплановані на 22-23 травня.

Читайте також: Важливі перемоги «Агробізнеса» та «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую