ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: 44 голи за тур

Спорт 2769
Матчі 3 туру чемпіонату Хмельницької області з футболу відбудуться 29-30 травня
Матчі 3 туру чемпіонату Хмельницької області з футболу відбудуться 29-30 травня. Фото: з архіву

У чемпіонаті Хмельниччини зіграні матчі другого туру.

Чергові матчі обласної першості з футболу стали доволі результативними. У 9 поєдинках, які відбулися 23-24 травня, команди забили 44 голи, що в середньому становить 4,8 забитих голів за гру. Найбільше з них – 12, забивали в матчі ФК «Меджибіж» - «Іскра» Теофіполь. Отож про результати усіх матчів другого туру чемпіонату Хмельниччини з футболу.

У групі 1 найбільше голів було забито в Старокостянинові, де місцевий «Цукровик» приймав «Колос» з Полонного. Матч завершився перемогою гостей з рахунком 6:1. Виїзглю перемогою з рахунком 3:0 відзначився і деражнянський «Патріот», який в Пасічній здолав «Еліту». У Білогір’ї ж «Перлина Поділля» з рахунком 2:1 здолала шепетівський «Лісівник».

У третьому турі «Патріоти» прийматимуть «Перлину Поділля», а «Колос» зіграє з «Елітою». У Шепетівці ж «Лісівник» зіграє з «Цукровиком».

Теофіпольська «Іскра», яка виступає в групі 2, грала на виїзді проти «Меджибожа». І гостям вдалося в суху обіграти суперника. До того ж, з розгромним рахунком 12:0. У Красилові місцевий «Случ» також здобув впевнену перемогу, обігравши ОТГ зі Старої Синяви з рахунком 6:0. А ФК «Антоніни» вдома переграли летичівську «Ниву» з рахунком 2:1.

У наступному турі центральним поєдинком групи 2 стане матч у Теофіполі, де «Іскра» прийматиме «Случ». У Старій Синяві ОТГ зіграє з ФК «Антоніни», а ФК «Меджибіж» у Деражні протистоятиме «Олімпу».

У групі 3 «Спортлідер» зі станції Дунаївці на виїзді переміг з рахунком 5:0 «Колос» з Лисця. Виїзною перемогою відзначився минулорічний чемпіон новоушицький «Агробізнес», який в Городку здолав «Вікторію» 2:0. А в Ярмолинцях «Евеліна» переграла «Сокіл» з Соколівки з рахунком 3:0.

У третьому турі «Сокіл» зіграє з «Колосом», «Оболонь-Чемерівці» прийматиме «Вікторію», а в Новій Ушиці «Агробізнес» зійдеться з «Евеліною».

Матчі в усіх групах мають відбутися 29-30 травня.

Читайте також: Результати першого туру чемпіонату Хмельницької області з футболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую