ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу: 38 голів та перемоги фаворитів

Спорт 3063
Перлина Поділля з Білогір
Перлина Поділля з Білогір'я у 4 матчах забила в ворота суперників 22 голи. Фото: Фейсбук сторінки ФК Перлина Поділля

Відбулися матчі 4 туру.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу зіграні чергові поєдинки. У 9 матчах 4 туру команди забили 38 голів і в жодному з них не було зафіксовано нічиєї. Крім цього, лідери своїх груп здобули перемоги та продовжують боротьбу за вихід до фінальної частини першості.

У групі 1 одразу дві команди продовжують йти без втрат очок. Зокрема, білогірська «Перлина Поділля» цього разу переграла старокостянтинівський «Цукровик» з рахунком 8:0, а ось «Колос» з Полонного здобув виїзну перемогу з рахунком 2:1 над деражнянськими «Патріотами».

Вже в 5 турі «Перлина Поділля» та «Колос» зійдуться в очному протистоянні. Поєдинок пройде в Полонному. А шепетівський «Лісівник» вдома прийматиме «Патріотів», тоді як «Цукровик» в Старокостянтинові зіграє з «Елітою» з Пасічної.

Без втрат у групі «А» йде лише теофіпольська «Іскра», яка цього разу виграла в ФК «Антоніни» з рахунком 4:0. Красилівський «Случ», який йде на другій сходинці, з рахунком 6:0 здолав деражнянський «Олімп», а летичівська «Нива» вдома обіграла ОТГ зі Старої Синяви з рахунком 3:1.

У наступному турі «Іскра» прийматиме «Ниву», а «Олімп» - ФК «Антоніни». «Случ» свій матч проведе на виїзді проти ФК «Меджибіж».

Діючий чемпіон області – новоушицький «Агробізнес», продовжує перемагати в групі 3. Цього разу на виїзді проти «Колоса» з Лисця з рахунком 4:0. «Евеліна» в Ярмолинцях поступилася 1:2 «Оболоні-Чемерівці», а «Спортлідер» на станції Дунаївці переміг 2:1 «Сокіл» з Соколівки.

У 5 турі «Агробізнес» в Новій Ушиці прийматиме «Спортілдер», «Оболонь-Чемерівці» вдома зіграє з «Колосом», а «Евеліна» в Городку зустрінеться з «Вікторією».

Матчі 5 туру заплановані на 12-13 червня.

Нагдаємо, цього року участь у чемпіонаті беруть 20 команд, які поділені на три групи. До фінальної частини змагань вийдуть два кращих клуби з кожної групи.

Читайте також: Першість області з футболу: знову більше чотирьох десятків голів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую