ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: знову більше чотирьох десятків голів

Спорт 3394
У Теофіполі місцева Іскра в матчі 3 туру перемогла красилівський Случ
У Теофіполі місцева Іскра в матчі 3 туру перемогла красилівський Случ. Фото: з фейсбук-сторінки Юрія Коника

Фаворити змагань поки не втрачають очок.

У чемпіонату Хмельницької області з футболу відбулися матчі 3 туру, які видалися результативними, як і попередні. Якщо в стартових матчах першості команди забили 39 голів, а в другому турі – 44, то цього разу в 9 поєдинках у ворота влетіли 42 м’ячі.

Найбільше голів було забито в подинках групи 1. Зокрема, у Полонному місцевий «Колос» здолав «Еліту» з Пасічної з рахунком 6:2. А білогірська «Перлина Поділля» на виїзді з рахунком 6:0 перемогла деражнянських «Патріотів». А в Шепетівці «Лісівник» поступився старокостянтнівському «Цукровику» 1:3. «Перлина Поділля» та «Колос» поки що демонструють 100 відсотковий результат, а тому й очолюють турнірну таблицю групи. 6 червня вони можуть продовжити свій успіх. Білогірці вдома прийматимуть «Цукровик», а «Колос» у Деражні зіграє з «Патріотами». Ще один матч 4 туру пройде в Пасічній, де «Еліта» прийматиме «Лісівник».

У групі 2 центральний матч туру пройшов у Теофіполі, де «Іскра» перемогла 3:0 красилівський «Случ» та одноосібно очолила турнірну таблицю. У команди Ігоря Шишкіна 9 очок і 9 можливих. А ось ОТГ у Старій Синяві програла ФК «Антонінам» 0:2. У Деражні «Олімп» з рахунком 4:1 здолав ФК «Меджибіж». У наступному турі 5 червня «Антоніни» прийматимуть «Іскру», а в Летичеві «Нива» зіграє з ОТГ. «Случ» свій матч у Красилові проти «Олімпу» проведе 6 червня.

Сім «сухих» голів у групі 3 були забиті в Соколівці, де «Сокіл» приймав «Колос» із Лисця. І саме господарі здобули переконливу перемогу з рахунком 7:0. А діючий чемпіон – новоушицький «Агробізнес» вдома здолав ярмолинецьку «Евеліну» з рахунком 2:0. У Чемерівцях «Оболонь-Чемерівці» зазнала фіаско з рахунком 1:4 від «Вікторії» з Городка. У наступному турі «Агробізнес», який поки не втрачав очок, 5 червня зіграє на виїзді проти «Колоса», а в Ярмолинцях «Евеліна» прийматиме «Оболонь-Чемерівці». Ще один матч – «Спортлідер»-«Сокіл», запланований на 6 червня на станції Дунаївці.

Читайте також: Вольова перемогла Поділля в Бурштині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую