ye-logo.v1.2

Хмельницькі велосипедисти стали чемпіонами України з маунтенбайку

Спорт 1892
Чемпіонат тривав три дні
Чемпіонат тривав три дні. Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницької області

Через дощі змагатися доводилося у болоті.

Нещодавно у Чернівцях відбулись змагання з маунтенбайку. Впродовж трьох днів тривав третій етап чемпіонату України з шорт-треку та чемпіонат України з крос-кантрі марафону. Понад сотня велосипедистів взяли участь у гонках, змагалися за перемогу й одинадцять спортсменів із Хмельниччини.

Як повідомляють в обласній федерації велосипедного спорту під час проходження шорт-треку погода була поблажлива до усіх категорій учасників, крім чоловіків. Останнім довелося позмагатися під дощем.

У підсумку дня хмельничани здобули дві нагороди:

  • 2 місце – Ірина Слободян (жінки),
  • 2 місце – Наталія Сафронюк (юніорки).

Чоловіки: 15 місце – Дмитро Качур, 17 місце – Вадим Стецюк. Жінки: 8 місце – Вікторія Пархомюк. Юніорки: 5 місце – Олександра Чорна. Юнаки: 16 місце – Артем Веклич. Молодші юнаки: 8 місце – Богдан Чайка, 20 місце – Андрій Стрільчук. Молодші дівчата: 5 місце – Марія Кушко, 6 місце – Валерія Оксанюк.

У змаганнях взяли участь понад сотня велосипедистів.

Чемпіонат тривав попри дощову погоду.

Після завершення змагань.

Друга частина велозмагань проходила на околицях села Валя Кузьмина. Марафон видався з ускладненнями через рясний дощ, який пройшов у ніч перед заїздами.

«Перший же ж підйом примусив навіть досвідчених спортсменів дертися вгору пішки. Дистанції, в залежності від категорії, скали від 35,5 до 11,5 кілометрів. 22 учасника зійшли з гонки через технічі поломки, серед них і двоє хмельничан», - розповідають у пресслужбі федерації.

Решта велосипедистів продовжила боротись і успішно дійшла до фінішу. У результаті в команді хмельничан ще низка нагород:

  • 1 місце – Ірина Слободян (жінки),
  • 1 місце – Наталія Сафронюк (юніорки),
  • 3 місце – Марія Кушко (молодші дівчата), представниця Кам’янця-Подільського.

Чоловіки: 7 місце – Дмитро Качур. Юніорки: 6 місце – Олександра Чорна. Юнаки: 10 місце – Артем Веклич. Молодші юнаки: 8 місце – Богдан Чайка. Молодші дівчата: 7 місце – Валерія Оксанюк.

Читайте також: Футбол. «Поділля» - «Епіцентр». З моментами, голами та потенційними новачками.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую