ye-logo.v1.2

Олімпіада в Токіо: Марина Бех-Романчук, Павло Алтухов та Дмитро Янчук завершили свої виступи

Спорт 4252
Маина Бех-Романчук на Олімпіаді-2020 посіла 5 місце в секторі стрибків у довжину
Маина Бех-Романчук на Олімпіаді-2020 посіла 5 місце в секторі стрибків у довжину. Фото: скрін з трансляції на suspilne.media

Сьогодні, 3 серпня, троє хмельничан виступили на Олімпійських іграх.

Хмельничанка Марина Бех-Романчук взяла участь у фіналі Олімпіади в секторі стрибків у довжину. У шести спробах Марина змогла здійснити одну залікову спробу, продемонструвавши 6 метрів 88 сантиметрів. Цей результат приніс хмельничанці 5 місце в підсумковому протоколі. Веслувальники Павло Алтухов та Дмитро Янчук завершили змагання, посівши 13 місце.

Марина Бех-Романчук у кожній зі своїх спроб ризикувала, а тому в перших двох спробах в неї був заступ. І третя спроба мала дати відповідь – чи зможе хмельничанка й надалі боротися за місце на п’єдесталі пошани. Титулована спортсменка змогла в третій спробі продемонструвати 6 метрів 88 сантиметрів та увійти до ТОП-8 спортсменів, які продовжили змагання. Утім, у наступних трьох спробах у Марини знову були заступи. А відтак Марина Бех-Романчук, яка на Олімпіаді-2016 була 12-ою, в Токіо посіла 5 місце.

Перемогла ж німкеня Майка Міхамбо. Вона змогла стрибнути на 7 метрів в заключній шостій спробі та стати чемпіонкою. «Срібло» - в американки Бріттні Різ (6,97 метри), «бронза» - в нігерійки Ессе Бруме (6,97 метри).

Також сьогодні, 3 серпня, в каное-двійці на 1000 метрів завершили свій виступ хмельничани Павло Алтухов та Дмитро Янчук, які на Олімпіаді виступають за Полтавську області. Наші веслувальники не змогли вийти до фіналу, а в запливі за 9 місце, фінішували п’ятими. А відтак посіли підсумкове 13 місце.

Попереду на Павла Алтухова ще очікують змагання серед каноїстів на дистанції 1000 метрів, які стартують 6 серпня.
Зауважимо, що ще одна легкоталетка, яка родом із Хмельниччини, Вікторія Ткачук, завтра, 4 серпня, виступить у фіналі бігу на 400 метрів із бар’єрами.

Читайте також: Олімпіада в Токіо: коли і за кого з хмельничан вболівати

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую