ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Краматорськ»: мінімум моментів та перемога подолян

Спорт 2206
Руслан Черненко, відзначившись у воротах Крмаматорська, забив свій перший гол у новому чемпіонаті
Руслан Черненко, відзначившись у воротах Крмаматорська, забив свій перший гол у новому чемпіонаті. Фото: з архіву

Команда з Волочиська зіграла свій матч третього туру чемпіонату України в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес», який у попередніх двох турах набрав один заліковий бал, зігравши внічию з луцькою «Волинню», 7 серпня приймав «Краматорськ». Команду, яка до цього туру мала в своєму активі дві перемоги. Але цього разу донеччани зазнали фіаско.

Матч не був видовищним на гольові моменти. А першим відзначитися могли саме гості. Щоправда, якби м’яч на 22 хвилині влучив у ворота, а не у поперечину, і був зарахований гол, то, можливо, він викликав чимало суперечок. Адже м’яч, схоже, полетів у бік воріт «Агробізнеса» від руки Максима Єрмоленка. Але арбітр не вгледів порушення правила. Утім, і голу не було.

Натомість «Агробізнес» відповів майже миттєво. На 25 хвилині волочиська команда заробила право на штрафний з метрів 20-ти, який майстерно виконав Руслан Черненко. Кращий бомбардир першої ліги минулого чемпіонату пробив потужно та сильно під «дев’ятку» воріт «Краматорська» і рахунок став 1:0. Трохи більше, ніж через хвилину, Черненко міг знову забивати. Цього разу головою, але м’яч пролетів вище воріт. Був ще один неточний удар у виконанні господарів перед перервою, коли пробивав Олег Сениця. Більше моментів у першому таймі не було.

Другий тайм також не став багатим на удари. По суті, до 64 хвилини все було спокійно, аж поки Віталій Груша не увірвався у штрафний майданчик «Краматорська» та не «закинув» м’яча за комірець голкіперу гостей – 2:0.
Команда з Донеччини мала шанс відіграти один гол. Але удар головою Юрія Сеницького з метрів восьми парирував Олег Мозіль.

Отож, «Агробізнес» переміг «Краматорськ» з рахунком 2:0 і тепер має в своєму активі 4 очки. Свій наступний матч команда з Волочиська проведе 13 серпня в Житомирі проти «Полісся».

Ну, а завтра, 8 серпня, відбудуться ще матчі 3 туру в першій. Один із яких в Хмельницькому, де місцеве «Поділля», в активі якого поки одна нічия в грі проти «Оболоні», прийматиме «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини.

Ще один представник Хмельниччини у ПФЛ – дунаєвецький «Епіцентр», який виступає в другій лізі, також зіграє 8 серпня. У Дунаївцях «Епіцентр» прийматиме «ЛНЗ» з Черкас.

Читайте також: Кубок України з футболу – з ким гратимуть команди Хмельницької області

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую