ye-logo.v1.2

Змагалися у чотирьох видах спорту: журналісти Хмельниччини провели спартакіаду

Спорт 1533
Зокрема, проходили змагання з мініфутболу, шахів, шашок і настільного тенісу
Зокрема, проходили змагання з мініфутболу, шахів, шашок і настільного тенісу . Фото: обласної організації НСЖУ

Спортивні змагання присвятили святкуванню 30-ї річниці Незалежності.

Днями, 20 серпня, у хмельницькому парку імені Івана Франка зібралися кілька команд засобів масової інформації області. Співорганізаторами спортивного дійства стали обласна організація Національної спілки журналістів України, відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області та міське управління молоді та спорту.

Журналісти змагалися між собою у чотирьох видах спорту: мініфутболу, шахів, шашок і настільного тенісу. В трьох останніх виступили чоловіки та жінки, виборюючи першість в індивідуальному заліку. Таку спартакіаду місцеві медійники присвятили відзначенню 30-ї річниці Незалежності. Про це розповіли представники Хмельницької обласної організації Національна спілка журналістів України.

«Якщо за шахівницями та шашковими дошками суперники дотримувались мовчанки й зберігали олімпійський спокій, то на футбольному полі вирували емоції. Кожен пас, гольова передача й особливо гол додавали енергії гравцям. І одразу ж нагороджувалися оплесками вболівальників», — зазначила відповідальний секретар обласної організації НСЖУ Неоніла Яніцька.

За її інформацією, під час напружених поєдинків визначилися команди-лідери. Наприклад, першість з мініфутболу виборола збірна команда редакції газети «Подільські вісті». На другому місці — первинна організація «Держслужбовець». На третьому — збірна міськрайонної організації НСЖУ з Кам’янця-Подільського. Кращими в особистому заліку з шахів стали Володимир Іванов і Анастасія Зонгайло «Держслужбовця». На шашкових полях перемогу святкували кам’янчанин Дмитро Бойко та Ольга Натковська («Держслужбовець»). У настільному тенісі представники хмельницької команди «Держслужбовець» Василь Панівський і Людмила Дунець переграли своїх суперників.

Спартакіаду місцеві медійники присвятили відзначенню 30-ї річниці Незалежності

За результатами переможних матчів й виграних партій у командному заліку перемогли журналісти «Держслужбовця» з Хмельницького. Медійники з Кам’янця-Подільського посіли другу сходинку, а «Подільські вісті» — третю. Їм усім вручили кубки від Національного олімпійського комітету України.

Читайте також: Кубок Львівщини з футзалу: хмельничани – другі, славутчани – шості

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую