ye-logo.v1.2

Кубок Львівщини з футзалу: хмельничани – другі, славутчани – шості

Спорт 1371
Хмельницький Сокіл став другим на турнірі в Львові
Хмельницький Сокіл став другим на турнірі в Львові. Фото: ілюстративне з архіву

У Львові завершився футзальний турнір «Lviv Open Cup 2021», участь в якому взяли дві команди з Хмельниччини.

Хмельницький «Сокіл» та ФК «Славута» стали учасниками щорічного турніру з футзалу, який відбувся в Львові. І одній з команд вдалося дійти до фіналу змагань, а саме хмельницькому «Соколу».

У вирішальній грі хмельничанам протистояли господарі – львівська «Енергія». «Сокіл», поступаючись у рахунку 2:0, зміг відігратися завдяки двом голам голкіпера Сергія Шевченка та перевести гру в серію пенальті. І лише в ній хмельничани поступилися з рахунком 3:1, а відтак стали срібними призерами «Кубка Львівщини» з футзалу.

А ФК «Славута», після групового етапу, змагався за 5 місце на турнірі. Суперником славутчан став представник Екстра-ліги «Кардинал-Рівнестандарт». Рівняни перемогли команду з Хмельниччини 3:0. Отож, футзальний клуб «Славута» фінішував на 6 місці.

Організатори турнірну визначили і кращих гравців змагань. Серед яких є і представники команд з Хмельниччини. Приз глядацьких симпатій дістався Віталію Рябоконю зі Славути, а кращим воротарем визнали Сергія Шевченка з «Сокола».

Відзначимо, що вже 28 серпня на хмельничан очікує старт у новому чемпіонаті України з футзалу в «Екстра-лізі». Свій перший матч «Сокіл» зіграє в Херсоні проти віце-чемпіона країни «Продексіму». Вдома ж хмельничани зіграють 4 вересня проти діючого чемпіона України івано-франківського «Урагану».

Читайте також: Призер Олімпіади Романчук: «Краще, щоб була бронзова медаль, ніж, як говорять спортсмени, - дерев’яна»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую