ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: 10 голів в одному матчі та «бій» кубкових фіналістів

Спорт 2643
Руслан Буряк (у синій формі) у черговому матчі Іскри забив у ворота Случа два голи
Руслан Буряк (у синій формі) у черговому матчі Іскри забив у ворота Случа два голи. Фото: з архіву

Перший етап обласних змагань добігає до завершення.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу відбулися чергові матчі. Вони видалися не лише результативними, а й доволі цікавими. Адже одразу декілька протистоянь мали певну особливість. Отож, коротко про чергової поєдинки першого етапу.

У групі 1 ще до цих матчів визначилися дві кращі команди, які вийшли до фіналу. Це «Перлина Поділля» з Білогір’я та «Колос» з Полонного. І волею календаря ці команди зійшлися в заключному турі в Білогір’ї. «Колос» виявився сильнішим, перемігши з рахунком 2:0. А ось матч у Деражні, де «Патріоти» мали прийняти «Лісівник» із Шепетівки не відбувся через неявку гостей.

Турнірне становище команд групи 1:
1. «Перлина Поділля» - 27 очок
2. «Колос» - 27
3. «Патріоти» - 14
4. «Цукровик» - 12
5. «Лісівник» - 7
6. «Еліта»* - 0
* «Еліта» з Пасічної знялась з чемпіонату після першого кола, у решті матчів їй зараховуються технічні поразки -:+ (0:3).

У групі 2 ще не всі фіналісти відомі. А центральним матчем став поєдинок у Красилові, де «Случ» приймав «Іскру» з Теофіполя. Саме ці команди грали в фіналу Кубка області, в якому сильнішою була «Іскра». У матчі чемпіонату – теофіпольчани знову змогли виграти. Щоправда, переможний гол забили на 90 хвилині. А підсумковий рахунок у матчі – 2:3. Завдяки цій перемозі, «Іскра» вже вийшла до фінальної частини. Ще в одному матчі гру «Нива» з Летичева в Деражні перемогла «Олімп» 3:2.

Попереду – чергові матчі. 18 вересня «Олімп» прийматиме «Случ», «Іскра» в Теофіполі – ФК «Антоніни», а 19 вересня ОТГ в Старій Синяві зіграє з «Нивою».

Турнірне становище команд групи 2:
1. «Іскра» - 24 (8)
2. «Антоніни» - 17 (8)
3. «Случ» - 16 (8)
4. «Нива» - 9 (9)
5. ОТГ – 7 (8)
6. «Олімп» - 0 (9)

А в групі 3 в одному з матчів було забито аж 10 голів. Сталося це в Лисцю, де «Колос» приймав «Оболонь-Чемерівці». І всі голи влетіли у ворота гоcподарів. А от в інших матчах групи – «Спортлідер» (Дунаївці)-«Агробізнес» (Нова Ушиця) та «Евеліна» (Ярмолинці)-«Вікторія» (Городок) були зафіксовані нічиї з однаковим рахунком 2:2.

У наступних матчах цієї групи 18 вересня «Вікторія» в Городку прийматиме «Колос», а 19 версеня «Агробізнес» в Новій Ушиці зіграє з «Соколом» із Соколівки, а «Оболонь-Чемерівці» вдома прийматиме «Спортілдер».

Турнірне становище команд групи 3:
1. «Агробізнес» - 25 (11)
2. «Оболонь-Чемерівці» - 21 (10)
3. «Евеліна» - 19 (11)
4. «Вікторія» - 19 (10)
5. «Спортлідер» - 13 (10)
6. «Сокіл» - 7 (10)
7. «Колос» - 1 (10)

Нагадаємо, у фінальній частині чемпіонату області зіграють по дві кращих команди з кожної групи. Минулого року чемпіоном Хмельниччини став новоушицький «Агробізнес».

Читайте також: Кубок України з футболу. «Епіцентр» зіграє з командою УПЛ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую