ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: інтрига зберігається

Спорт 1503
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу відомі вже 4 з 6 команд, які гратимуть у фінальній частині
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу відомі вже 4 з 6 команд, які гратимуть у фінальній частині. Фото: ілюстративне з архіву

У двох групах відбулися матчі передостаннього туру.

Якщо в групі 1 чемпіонату області з футболу вже відомі два фіналісти (білогірська «Перлина Поділля» та полонський «Колос»), то ось у групах 2 та 3 чергові матчі так і не дали відповіді на запитання, які ще дві команди, окрім «Іскри» та «Агробізнеса», гратимуть у фіналі. Отож, про поєдинки, які відбулися минулого вікенду.

У групі 2 «Іскра», яка гарантувала собі вихід до фінальної частини змагань, у Теофіполі приймала ФК «Антоніни». Гостям, аби покращити свої шанси на вихід до фіналу, потрібно було виграти в «Іскри». Утім, теофіпольчани ще жодного матчу не програвали. Не зазнали вони фіаско й цього разу. Щоправда, і виграти не змогли. Нічия 0:0, яка зберігає для «Антонін» шанси на вихід до фіналу . Конкурент – красилівський «Случ», переміг у Деражні «Олімп» 3:1, та випереджає «Антоніни» на один бал. Тепер доля путівки до фіналу вирішиться в очному протистоянні цих команд, яке має пройти 26 вересня в Антонінах. Господарів влаштує лише перемога, а «Случу» достатньо зіграти внічию, щоб фінішувати другим та вийти до вирішального етапу змагань.

Ну, а «Іскра» в заключному турі першого етапу зіграє вдома проти ОТГ зі Старої Синяви. Щоправда, цей матч не матиме якогось особливого турнірного значення.

У групі 3 «Агробізнес» в Новій Ушиці, який вже також забезпечив собі участь у фіналі, здолав «Сокіл» з Соколівки 3:1. А інші два претенденти на одну путівку, що залишилася, також заробили по три очки в передостанньому турі. Якщо «Оболонь-Чемерівці» перемогли на полі дунаєвецький «Спортлідер» 5:0, то ось «Вікторія» з Городка виграла за «його межами». Адже команда отримала технічну перемогу над «Колосом» із Лисця, який не прибув на матч.

Перед останнім туром в «Оболоні-Чемерівці» 24 очки, у «Вікторії» - 22. Тепер 26 вересня команди проведуть заключні матчі першого етапу. Команда з Чемерівців зіграє в Соколівці проти «Сокола», а «Вікторія» - на станції Дунаївці проти «Спортлідера».

Читайте також: 10 голів в одному матчі та «бій» кубкових фіналістів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую